Dove | Засмага без сонця
Light To Medium + Medium To Dark
Продовжуючи огляд лінійки Dove Body Love Summer Revived, хочу поділитися враженнями від двох відтінків крему для обличчя.
У цьому заключному дописі розповім про їх особливості та які результати можна очікувати.
Dove Body Love Summer Revived Light To Medium
Почну з відтінку Light to Medium, оскільки він чудово підходить для світлої шкіри або тих, хто хоче м'якого, природного сяйва.
Текстура легка, крем швидко вбир ається та не залишає липкості.
Використання лосьйону протягом кількох днів поступово додає шкірі теплий відтінок без різких переходів, що виглядає дуже натурально.
Після нанесення немає різкого запаху, який часто буває у засобах для автозасмаги, що є великим плюсом.
Шкіра виглядає зволоженою і доглянутою, лосьйон не сушить шкіру.
Ідеально для щоденного використання, щоб зберігати легкий бронзовий тон.
Dove Body Love Summer Revived Medium To Dark
Для моєї світлої шкіри цей відтінок виявився трошки «ту-мач». Лосьйон швидко надає досить інтенсивного бронзового тону, що може виглядати трохи неприродно на світлій шкірі.
Якщо наносити його кілька днів поспіль, засмага стає насиченою, і це більше підходить для середніх або темніших тонів шкіри.
Однак продукт все одно має приємну текстуру, добре зволожує і рівномірно розподіляється.
Можу рекомендувати цей відтінок тим, хто хоче швидко досягти глибокого тону, але для світлішої шкіри краще наносити його рідше або розглянути варіант Light to Medium для більш природного вигляду.
Лінійка Dove Body Love Summer Revived стала для мене приємним відкриттям серед автозасобів.
Вона дійсно забезпечує поступову засмагу без ризику «плям» або різких змін кольору.
Коментарі (0)