Valeri гель лак №63
Примхлива ніжність
Обирала цей гель лак по свотчах в інеті. Ну, не зовсім вгадала з відтінком, але і цей відтінок мені дуже сподобався. Але цей гель лак виявився дуже примхливим.
Очікувала я відтінок рожево-персиковий (так написано було в описі виробника) з мікрошимером. До мене приїхав ніжно рожевий (зефірний) майже без натяку на персиковий. Але то таке. Відтінок № 63 мені теж сподобався. Дуже ніжний, дівочий. Люблю такі відтінки. І мікрошимер дуже гарно його прикрашає. Він сріблястого кольору. На сонечку чи при штучному освітленні сяє, наче іній. Гарно!
Але ж який він примхливий! Це відтінок на білій базі, а подібні відтінки завжди дуже складні у нанесені. В один шар він дуже полосить. У два – теж. У три – більш менш нормально лягає. Для мене в ідеалі виявилось – 4 тонких шара. Таке собі задоволення. Але, по правді кажучи, у мене руки не з того місця ростуть. Тому мені треба було 4 шара. Більш справним дівчатам вистачить і 3 шара.
В іншому гель лак сподобався. Сохне у лампі гарно, не пече. Носився теж гарно – 3 тижні. Знімався без проблем. Пензлик стандартний, доволі зручний.
Висновки. Красивий ніжно-рожевий відтінок з чудовим сріблястим мікрошимером. Красиво дуже! Але наноситься не легко, сильно полосить, лягає нерівномірно. А по іншім характеристикам сподобався. Звичайно ж буду ще носити цю красу. Але вже буду морально готова до складностей у нанесені
А ви любите такі рожеві відтінки?
Коментарі (0)