Який класний чоловічий аромат
Avenue Des Parfums Stylish Montreal
Солодкувато-деревинний шипровий аромат чудово підійде для чоловіка, який хоче розбавити строгість, додати ізюминки образу. На мою думку-це дуже звабливий, наповнений, яскравий аромат, при цьому він несе в собі якийсь класичний вайб, і такий парфум дійсно прийде до душі багатьом чоловікам.
Дівчата повірте-це просто пастка для вас, я коли відкрила і понюхала, то просто якісь мурашки пішли по тілу, саме так я хочу, щоб пахнув мій чоловік.
Піраміда:
Початкова нота: Ананас, Бергамот, Вербена лимонна, Лаванда
Нота серця: Герань, Дубовий мох, Кумарин, Сухофрукти, Троянда, Червоне яблуко
Кінцева нота: Боби тонка, Сандал
Тут реально відчувається велика кількість нот, що робить аромат багатогранним. Вони такі чудові в поєднані між собою.
Прикладаючи до носа в першу чергу відчуваються терпкі цитрусово-лавандові нотки.
Потім на передній фон виступають соковиті фруктові нотки ананасу і яблук-це таке чудове, цілісне і багатогранне поєднання для чоловіка.
Парфум підійде на будь-яку пору року і час доби. Він стійкий, шлейфовий, вміру насичений. На верхньому одязі дві доби його можна спостерігати.
Аромат доволі бюджетний, проте якісний і дуже гарний, я от понюхала перша, бо забирала з пошти і в захваті швидко телефоную чоловіку: це щось, тобі точно сподобається, так і стало, він такий класний, обов‘язково спробуйте.)
Коментарі (0)