Брови вирішують все
Враження від L'biotica Repair Lash 1
Коли з бровами щось незрозуміле і не хочеться довго чекати, коли вони відростуть, я шукаю різні сироватки для росту) Цього разу мій вибір впав на бренд L'biotica. Наскільки я розумію, це денна сироватка, та я її наносила вдень і вночі)
Результат за 4 тижні використання сподобався: волосинки стали довшими, міцнішими, заповнились пробіли, брови стали густішими. На колір не варто звертати увагу, адже я фарбую їх хною. Також я помітила, що брови менше випадають. Загалом.. усе видно на фото нижче)
Так, у цей період я зовсім не брала пінцет у руки, і дала бровам відпочити від декоративної косметики.
Наразі я вирішила використовувати цю сироватки лише вночі для підтримки ефекту.
Сироватка власне середньої густини, має білий відтінок, та він не залишається нальотом на бровах і не склеює їх.
Запаху я не помічала, та якщо нюхати близько щіточку, то можна почути косметичний запах.
У складі є зволожуючі компоненти, касторова олія, пантенол, аргінін; Гідролізований рослинний білок PG-проникає в стрижень волосся, збільшуючи вміст вологи і пластичність волосся, і утворює захисну плівку на волоссі, змащуючи і зміцнюючи кутикулу; Біотиноїл-трипептид-1 має високу спорідненість з білками волосся, що дозволяє прискорити їх ріст.
Я собі навіть придумала техніку нанесення 🤭 розповідаю:
1. Спочатку наношу сироватку на зону під бровою, де також ростуть волосинки і де ми так любимо їх вищипувати)
2. Прочесую брову у напрямку росту.
3. Після цього проходжусь проти росту волосинок, щоб засіб точно усюди потрапив.
4. Ну і вже вкладаю у бажану форму.
Сироватка не робить волосинки жорсткими, а навпаки – м'якими та піддатливими. Оскільки мої брови не вимогливі, то й цього засобу для вкладання достатньо. Так, він не дає фіксації як від гелю для брів, та дозволяє тримати волосинки у положенні натуральної форми.
А тепер про щіточку. На фото ви могли помітити, що шкіра стала червонішою, і це так. Щіточ ка справді досить жорстка, вона не дряпає шкіру, та дуже відчутна на шкірі. Почервоніння проходить швидко і без наслідків.
Ще у щіточці є пензлик для нанесення сироватка на зону росту вій, та я ним не користуюсь, адже не випробовувала цей засіб на віях. Загалом пензлик виглядає зручним. І взагалі, для такого роду засобу, така формат ідеальний, адже можна не думати чим, де і як наносити.
Якщо казати про флакончик, то він доволі стандартний, у білому кольорі, всередині є обмежуювач, об'єм 7мл.
Коментарі (0)