getejra

Батер для тіла Dott

Батер для тіла Dott

Свою розпаковку від Makeup я показувала буквально позавчора https://club.makeup.com.ua/looks/55327/ , але кілька продуктів з неї вже заюзала і хочу поділитись враженнями, бо такого в мене ще точно не було💗. Почну з того продукту, заради якого це все замовлення і робилось - батер з маслом манго. Це дійсно багатофункціональний продукт, який забезпечує шкірі все те, чого вона потребує з настанням холодів, — захист, живлення, зміцнення, нормалізацію гідроліпідного балансу, а також антиоксидантну й омолоджувальну дію. При цьому він прекрасно підійде не лише для зневодненої, сухої та схильної до лущення шкіри, а й для всіх типів, адже перепади температур і холодний вітер негативно впливають на кожну з них однаково.

Батер для тіла Dott
Батер для тіла Dott
Батер для тіла Dott

Скажу чесно, я зреагувала на два моменти: манго 🥭 та рожеву металеву баночку (хоча чорна мені також довподоби). Мінімалістичний, але такий стильний та продуманий дизайн: картонна квадратна коробочка рожевого кольору, всередині нас зустрічає металева коробочка більш ніжного рожевого кольору та силіконова лопатка, в окремому пакетику, для набору батера - просту аестетик.

Назва батер говорить сама за себе - масло, і саме тут 4 в 1:

🥭масло та олія для ніг,

🥭масло та олія для обличчя,

🥭масло та олія для рук,

🥭масло та олія для тіла

Натуральна двокомпонентна формула, на 99% складається із натурального масла манго та доповнена антиоксидантним вітаміном Е.

Об'єм: 50g
Інгредієнти: вітамін е, манго

Друге, із-за чого я закохалась в цей засіб (перше -то візуал) - аромат: насичений тропічний аромат манго з вершково-морозивними нотками. Моментально пом’якшує шкіру: губи, кутикулу, сухі ділянки на ліктях та колінах. Текстура в нього масляно-вершкова цупкенька і на шкірі починає одразу танути та вбирається шкірою не залишаючи жодних жирних слідів.

Осінь — час змін не тільки в гардеробі, а й у beauty-рутині. Похолодання, вітри та знижена вологість повітря стають справжнім випробуванням для шкіри, тому в цей період вона потребує посиленого зволоження, живлення і захисту від погодних примх. Рятівниками в цій ситуації виступають доглядові креми та олії. Звичайно, якщо вони правильно підібрані за сезоном і можуть забезпечити належну турботу про нашу шкіру.
Засоби для шкіри від Dott це саме те, що потрібно!

Тепер буду придивлятись ще й до чорної лінійки 🖤