Strange Love

Мультитаскер Dott Mango Butter With Vitamin E: Мій досвід

Мультитаскер Dott Mango Butter With Vitamin E: Мій досвід

З неабияким інтересом протестувала масло Dott Mango Butter With Vitamin E, адже воно позиціонується як мультизадачний продукт, який можна використовувати для зволоження шкіри, губ та волосся.


Масло дійсно добре зволожує шкіру, роблячи її м'якою та сяючою. Проте воно не підходить для губ, далі поясню та покажу чому. Також масло не повністю тане, тому може бути трохи твердуватим та густим, особливо у зимку.


Але давайте про все по порядку...

Мультитаскер Dott Mango Butter With Vitamin E: Мій досвід

Розпочати хочу зі способу, який мене розчарував найбільше. А саме використання Dott Mango Butter With Vitamin E в якості бальзаму для губ. Засіб дуже помітній на губах, він створює такий ефект білого нальоту, навіть якщо взяти дуже малу порцію масла. Підозрюю, таку свиню підклав останній інгредієнт в складі, а саме mica - косметична слюда. Вона ж дає відчуття, що на губах наче дрібний пісок після нанесення. Справедливості заради, ефект зволоження є, при тому хороший. Але ефект вибілених губ та крупинок не дають полюбити засіб.

А от щодо волосся, то тут все значно краще: засіб не склеює пасма, проте забирає пухнастість. Достатньо невелику порцію засобі розтерти а рукпх, а потім пригладити шевелюру. Тому цьому способу використання - плюсик. Я також хотіла б додати, що Dott Mango Butter With Vitamin E має приємний аромат, який мені дуже подобається.

Я також спробувала використовувати масло для зволоження кутикул та зони навколо носа. Останній спосіб взагалі game changer, бо в холодну пору у мене регулярно з'являється подразнення від "конденсату" з носа, як результат - кірочки та не дуже акуратний вигляд крил носа. Проте Dott Mango Butter With Vitamin E добре допомагає захистити шкіру в цій зоні.

А тепер найбільш неочікуваний спосіб використання. "Мультитаскер так мультитаскер,"- подумала я. І вирішила використати засіб для зволоження носика мого 9-річного бульдога з гіперкератозом. Так, гіперкератоз буває не лише у людей, тому ми регулярно зволожуємо ніс нашій собаці, аби пришвидшити злущенення кірочок. Dott Mango Butter With Vitamin E чудово справився з цією задачею. Більше того, завдяки густрій текстурі, засіб не розтаяв повністю, а залишався на носику наступні 2-3 години. Навіть спроби злизати не допомогли. Далі я зняла залишки мультитаскеру з розмоченими кірочками звичайним ватним диском. Вуаля! Носик м'ягенький та ніжний, не буде розтріскуватися та заважати собаці.

Загалом, я вважаю, що Dott Mango Butter With Vitamin E - це непоганий зволожуючий продукт, який може пригодитися для зволоження шкіри та волосся усієї родини, підійде він навіть улюбленцям.

Проте, як на мене, в якості бальзаму для губ він програє більшості гігієнічним помадам: білий наліт на губах та відчуття піску особисто мене дратують. Тому всі способи використання отримують від мене лайк, окрім нанесення на уста.