Alyona Fedyk

Знайомлюсь з брендом Dott

Знайомлюсь з брендом Dott

Коли бренд Dott завірусився в мережі своїм нереальним кремом для рук з красивим ланцюжком, я просто споглядала і отримувала естетичну насолоду. А ось з моменту появи цього бренду на сторінках MAKEUP Club, я почала відчувати необхідність спробувати і оцінити бодай один засіб, бо це вже не серйозно:)

Баттер для тіла… Так! Я обожнюю всі ці маслянисті продукти, які не просто зволожують, а глибоко живлять шкіру. Плюс це універсальний засіб, який підійде і для пом’якшення ороговілих зон, і для зволоження губ, і для догляду за кутикулами, і навіть для відновлення волосся.

  • Найбільше я чекала від нього рятування моїх ніжок, які з приходом весни вже вимагають більшої уваги. Всього 2 тижні – і я готова взувати улюблені босоніжки, бо хочати такі п’яточки – гріх)) Після педикюру або щоденного прийняття душу, я одразу пом’якшую шкіру ступнів баттером.
  • Рукам теж “пощастило”:) Дуже круто живить навіть найсухішу шкіру… Мою. Будь-які креми лише на 2 хв покращували стан. Лише “Пом’якшувальний” крем від Silky Hands міг впоратись з цією проблемою. Ну а тепер є ще й баттер Dott. Більше не шукатиму альтернатив.
  • Губи – це завжди “головна біль”. Тут ви знаєте мою любов до Carmex, але останнім часом щось ці “каунові” та “сливові” аромати мене трішки відштовують. А от у Dott дуже легкий і ненав’язливий запах. Можна сміливо наносити на губи, навіть маючи найчутливіший носик:)

Аромат манго

Зізнаюсь чесно: я не люблю ні смак, ні запах манго. Добре це, чи погано, але у Dott цей аромат трішки інший. Я чую солодку вату чи зефір, але на щастя аромат не інтенсивний. Це мої особисті вподобання: я не люблю солодкі запахи, і наступного разу точно оберу ши або мигдаль, бо аромат – не привід відмовлятись від такого крутого і корисного для шкіри продукту.

Формула засобу

Бренд позиціонує продукт як натуральний. У його складі – 99% мангової олії та вітамін Е. Я дуже люблю моносклад. Натуральні засоби завжди дають хороший результат для шкіри. Тривалий час я відчуваю її зволоженість, м’якість, а для мене це надважливо. Суха, потріскана шкіра просто зводить мене з розуму. Навіть подразнена шкіра з почервонінням після баттеру наче заспокоюється. Не знаю, чи має манго таку властивість, але баттер точно діє і прибирає відчуття дискомфорту, свербежу та стягнутості.

Окреме “дякую” бренду за естетику в пакуваннях. Ви робите дуже-дуже-дуже привабливі українські б’юті-продукти. Це рівень люксу.

Батер запакований у металеву коробочку, є двостороння силіконова лопатка. Нею зручніше, та й гігієнічніше, набирати продукт, бо сам батер доволі щільний. Додатково бренд подбав про картонне пакування з усією потрібною інфою. Що тут ще скажеш? Dott, ви чудові. Дуже щаслива, що український продукт на такому височенному рівні.