Маска з відмінним складом
Реконструкція волосся
Nutrafix Hair Reconstructor, реконструктор для відновлення для дуже пошкодженого волосся.
Домашня альтернатива відновлювальному салонному догляду за волоссям — із засобом американського бренду Giovanni. Якщо у тебе дуже пошкоджене та ослаблене волосся, ця маска те що треба. У мене вона вже практично закінчилась тому біжу замовляти ще☺️
Основні переваги:
- Інтенсивно живить
- Зміцнює структуру волосся з середини
- Додає обʼєму
- Зберігає колір і природній блиск
- Не жирнить
- Не обтяжує
- Зменшує ламкість
- Підходить для всіх типів волосся
Консистенція маски досить густа, але при контакті з вологим волоссям, вона трішки піниться тому дуже легко розподіляється по волоссю і не стікає. Її приємний аромат додає процедурі особливого релаксу.
Упаковка зручна компактного розміру, вистачає надовго.
Як я застосовую:
На щойно вимите вологе волосся наношу достатню кількість маски на всю довжину, уникаючи коренів. Залишаю на 10 хв, потім ретельно змиваю теплою водою.
Не містить агресивних хімічних компонентів, шкідливих сульфатів, ПЕГ, парабенів, мінеральних масел, фталатів, штучних барвників і речовин тваринного походження. Не тестований на тваринах.
Упаковка підлягає вторинній переробці.
Після використання маски тривалий час стан мого волосся значно покращився. Легко розчісується, при цьому не сиплеться довжина. Волосся виглядає більш живим та зволоженим. На дотик мʼяке та дуже приємне.
Коментарі (0)