Бальзам для губ Hydrasence Sensual Lip Balm Sugar Plum
Бальзам за який мої губки мені вдячні
Всім привіт ❤️
Герой сьогоднішнього огляду - бальзам для губ з чудовими доглядаючими властивостями, приємним смаком та ніжним ароматом цукрової сливи 😻
З цього малюка почалося моє знайомство з українським брендом Hydrasence. А дістався він мені в secret боксі "Козацький скарб".
Повний огляд на коробочку можна побачити тут:
Ось так виглядає упакуванн я
М'який тюбик об'ємом 14 г. Дизайн виконаний в привабливих біло-фіолетових тонах. Кришечка гвинтова ,пластикова. Мені подобається що на упаковці вся інформація надрукована безпосередньо на тубі - немає ніяких наліпок які з часом облізуть та будуть псувати загальний вигляд.
Аплікатор наконечник пластиковий, скошений, ним зручно наносити та розподіляти бальзам на губи.
Після відкриття строк придатності 12 місяців.
Консистенція
Консистенція бальзаму м'яка , щільна, масляниста, швидко тане від тепла губ. Колір прозорий з невеликою кількістю дрібного шимеру ,що помітно тільки при яскравому світлі.
Аромат та смак
Бальзам має аромат стиглої сливи, дууже приємний та ненав'язливий. Віддушка ніжна, відчувається тільки в тюбику та при нанесенні , на губах я вже не відчуваю або швидко звикаю до неї.
Мені дуже подобається що засіб солодкий на смак ,тому що так чи інакше все що нанесено на губи потрапляє до рота. См ак не хімозний , не занадто цукровий, ідеальний.
Склад
Caprylic/Capric Triglyceride, Cera Alba, Synthetic Beeswax, Isopropyl Palmitate, Olea Europaea Fruit Oil, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Castor Oil Hydrogenated Ethoxylated, Butyrospermum Parkii Butter, Glyceryl Rosinate, Olea Europaea Oil Unsaponifiables, Aqua, Parfum, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Panthenol, Sodium Saccharin, Tetramethyl Acetyloctahydronaphthalenes, Linalyl Acetate, Hexamethylindanopyran, Amyl Salicylate.
- Активні інгредієнти:
- Олія оливи
- Олія дерева ши
- Олія абрикосових кісточок
Аналіз складу
Аналіз складу показав що бальзам не містить продукти нафтопереробки , парабени та глютен. Склад цілком безпечний.
З потенційно шкідливого виділили ПЕГ - поліетиленгліколь - але науково доведено, що поліетиленгліколі мають дуже низьку ступінь токсичності .
А також мікропластик - це шимер, блискітки.
Використання
Бальзам має м'яку дію. Завдяки маслянистий консистенції легко розподіляється по шкірі, не створюючи дискомфорту. При цьому немає відчуття липкості та плівки на губах. Засіб не розтікається та не виходить за межі (контур) губ . Не підкреслює недоліки ,такі як лущення та тріщинки, а навпаки наче згладжує їх.
Губки візуально починають здаватися більш соковитими та наповненими, шимер на світлі надає природнього спокусливого мерехтіння.
Солодкий фруктовий смак та ніжний аромат роблять використання бальзаму особливо приємним.
Бальзам добре захищає шкіру від негативного впливу вітру та холода. Не пересушує, не викликає звикання. Ще один плюс - великий об'єм ,якого вистачить надовго.
Висновки
✅ Бальзам має чудові доглядаючі та захисні властивості
✅ Приємний солодкий смак
✅ Ніжний фруктовий аромат
✅ Шикарне співвідношення ціни та якості
✅ Гарно виглядає на губах
✅ Олії оливи, ши та абрикосових кісточок в складі
✅ Великий об'єм
✅ Гарне пакування
Загалом враження від бальзаму Sugar Plum від Hydrasence в мене позитивні
Це гарний базовий засіб для губ якому точно знайдеться місце в косметичці.
Дякую за увагу 🫶
Коментарі (0)