Фісташка

Необхідний елемент чоловічої косметички

Чоловік у мене людина проста: якщо старий гребінець ще не зламався, нащо тоді мені новий? А те, що старому вже років 15, нікого не хвилює. Він пластиковий, і, звичайно ж, в ньому вже багато чого накопичилося, тому для кращої особистої гігієни його 100% треба замінити. Мій вибір пав на металевий гребінець від Barber's.

Мені сподобалося, що він не пластиковий, а отже, не зламається в перші дні. Там є додаткові штучки, і мені здається, що це додає чоловічого стилю цьому предмету. Дуже хвилювалася, що гребінець прийде тонкий і буде трохи дряпатися через товщину металу.

Отже, гребінець прийшов у картонному пакуванні — і це все. Не люблю, коли забагато упаковки, яку ти все одно потім викидаєш. Сам гребінець досить товстий і міцний, він взагалі не гнеться. Тут мої очікування, звичайно ж, не виправдалися — я цьому рада. Всі зубчики міцно сидять на гребінці, нікуди не хитаться, не гнуться — нічого. Навіть відкривачка вже спробували — працює добре і за 3-4 рази ще не зламалася.

Самі зубчики не гострі, тому розчісувати ними волосся досить приємно. Має легкий масажуючий ефект, але не шкребе шкіру голови. Розподіляє волосся легко і швидко — з цим проблем немає. Навіть моє кучеряве волосся зміг більш-менш непогано розчесати на відміну від багатьох жіночих пластикових тонких гребінців. Звичайно ж, я ним користуватися не буду: розчесую мокре волосся і тільки м’якими масажними гребінцями. Але для тесту було цікаво спробувати, наскільки він міцний, бо мої кучері зламали вже не один гребінець.

Скоро свята — треба шукати якісь подарунки колегам та рідним. Я вважаю, що це досить непоганий варіант для подарунка. Виглядає солідно, цікаво і корисно.