Vikulyk

Такий чарівний подарунок на Новий рік і Різдво

Такий чарівний подарунок на Новий рік і Різдво

Коробка така чарівна, у вигляді хатинки, де сховані три дуже класні продукти: гель для душу, лосьйон для тіла, і вируюча пудра для ванни.

Всі засоби неймовірно атмосферні, коли я витягую флакончики, то дійсно навіюються якісь святкові відчуття і настрій дуже піднімається.

Чудово, що зараз ці набори є в наявності, їх дійсно треба хапати, бо розлітаються, як гарячі пиріжки і не просто так.

Такий чарівний подарунок на Новий р�ік і Різдво

Аромати такі класні і смачні! Випічка з яблуками і корицею... Дуже-дуже смачно пахне від усіх трьох засобів, і максимально святково. Аромат вируючої пудри теж доволі схожий на гель і лосьйон, проте в ньому ще присутня якась кислинка, думаю саме завдяки текстурі аромат трішки інший.

Першим розповім про гель для душу.

• Дуже приємний дизайн, ці пузаті баночки і червоний вміст-виглядають максимально святково.
  • Базовий в плані текстури, вміру густий.
  • Гель добре піниться і чудово промиває тіло, не пересушуючи шкіру.
  • Залишає на тілі цей неймовірний аромат, який можна підсили лосьйоном.

Лосьйон для тіла.

• Має легку текстуру і швидко вбирається.
  • Він чудово зволожує шкіру, роблячи її ніжною і сяючою.
  • Не залишає липкості чи жирних слідів.
  • Приємний аромат ще декілька годин тішить своїм запахом на тілі.

Вируюча пудра для ванни.

Дуже миле доповненні набору, справжня ізюминка, яка дуже вдало сюди підходить.

• Цей чарівний порошочок приносить такі приємні відчуття від прийняття ванни.
  • Мені подобається, як вирує і утворюється пінка у ванній-це наче різдвяна магія.
  • Пінка пишна і дуже приємна, пудра дійсно дуже круто працює і ще довший час тримається.

Ідеальнішого тематичного подарунку на свята годі придумати. Він такий казковий і головне-дарує святкові емоції і казкові відчуття ❤