PILIRINA 💛💙

BIOselect: чистіше чистого і ніжніше ніжного

З преміальними косметичними продуктами BIOselect я познайомилася два місяці тому. І скажу відверто - це один із кращих брендів по догляду за обличчям та тілом, які бачила у своєму житті. А бачила їх багато, повірте!

Знімаючи косметику, я завжди думаю про те, що не просто очищаю шкіру, а й змиваю сліди стресу та втоми. Смішно, але працює, тому засоби для демакіяжу я обираю ретельно. Цього разу обрала для себе молочко для зняття макіяжу BIOselect Make-Up Remover For All Skin Types, про які чула багато позитивних відгуків.

Вже писала про особливість грецької косметики BIOselect - вона веганська, навіть складники не тестуються на тваринах. А ще має спеціальні, визнані світовими експертами, сертифікати, що підтверджують її органічнісь та якість: cosmebio, cruelty free, ecocert, icea, vegan.

У BIOselect є значущі переваги перед іншими аналогічними засобами!

По-перше, у засобів багаті органічні складові із величезною кількістю натуральних інгредієнтів. По-друге, обіцянка видимого ефекту вже за кілька тижнів використання реальна. Косметика дійсно працює і має пролонгований ефект. По-третє, у засобів авторські рецепти та ручне виробництво на приватній фабриці у Греції. Для себе я спокійно можу порівняти цю косметику з дієвими професійними засобами. Переконливі факти, правда ж?

Насамперед хочеться сказати про органолептику - добротно виконаний мінімалістичний флакон виконаний зі щільного пластику, якісний дозатор, нічого не люфтить і не мнеться, тексти не стираються навіть від вологи у ванній кімнати, бо для мене це болюча тема.

Особливо сподобалося ніжна, йогуртова, вершкова текстура. А головне - молочко ніжно очищає обличчя навіть від водостійкого мейку. Плівки, липкості та інших неприємностей на обличчі не залишає за собою. Витрата зовсім невелика. Для змивання вистачає одного натискання помпи. Класно зволожує.

Подивіться як швидко вона стирає стійку помаду, туш та консилер одним рухом:

Молочко містить потужний комплекс натуральних компонентів, які дарують шкірі, крім неперевершеної ніжності, натуральну користь:

🌱 Алантоїн заспокоює та відновлює шкіру, роблячи її м'якою та гладенькою.

🌿 Олія жожоба зволожує та живить, забезпечуючи природний баланс шкіри.

🌰 Олія ши (карите) багата на вітаміни, вона глибоко живить і захищає від зовнішніх впливів.

🍈 Оливкова олія відома своїми антиоксидантними властивостями, вона допомагає зберегти молодість і пружність шкіри.

🌼 Пантенол зволожує та загоює, роблячи шкіру більш еластичною.

🌿 Розмарин освіжає та тонізує, даруючи відчуття свіжості.

🫒Диктамелія - унікальний інгредієнт, що поєднує в собі властивості диктамусу та оливкової олії, забезпечуючи антиоксидантний захист та відновлення.

Як бачите, один мах спонжику витер все! Класна штуковина. Люблю це молочко до не можу.

Подобається все - починаючи від оформлення до кінцевого ефекту змивання – коли шкіра виглядає зволоженою та випещеною. Я довіряю своє обличчя косметиці BIOselect, бо бачу результат і впевнена у якості.

А ви вже знайомі з героєм посту? Чи пробували щось від BIOselect? Як враження?