Hurraw!
Lip care👄
Останнім часом досить рідко фарбуюся, але без бальзаму для губ своє життя не уявляю, особливо в цей період. Але в них така різноманітність, що складно просто обрати один. Я обрала Black Cherry та Coffee Bean. Перший неймовірно смачна черешня трішки з відтінком, другий більш звичайний з ароматом кавових ірисок на кожен день.
Бальзами для губ Hurraw! виготовляються з органічної сировини преміум-класу та не тестуються на тваринах. Формула бальзаму забезпечує зволоження, відновлення та захист від зовнішніх факторів.
Black Cherry бальзам залишає легкий ледь помітний рожевий відтінок на губах, підкреслюючи лише натуральний пігмент губ. Він досить універсальний, нейтральний, не теплий, не холодний. Не розтікається. Аромат яскравий та апетитний, з часом зникає.
Я знаю, що багатьом не подобається Coffee bean, але саме зараз осінню він мій фаворит. Часто використовую його наніч. Асоціація саме не кави, а кавових ірисок. Максимально комфортний на губах.
Зазвичай поновлюю кожні 3-4 години. Овальний формат дає нанести бальзам максимально точно, мені він особисто дуже зручний.
Склад Black Cherry: Carthamus tinctorius (safflower) seed oil*, Euphorbia cerifera (candelilla) wax, Cocos nucifera (coconut) oil*, Ricinus communis (castor) seed oil*, Theobroma cacao (cacao) seed butter*, Limnanthes alba (meado Simmondsia chinensis (jojoba) seed oil*, Olea europaea (olive) fruit oil*, Flavor/Aroma, Tocopherol, Maltodextrin, Raphanus sativus (radish) root extract, Citric acid, Helianthus annuus (sunflower) seed oil, Charcoal powder.
Склад Coffe Bean: Carthamus tinctorius (safflower) seed oil*, Euphorbia cerifera cera (candellia) wax, Cocos nucifera (coconut) oil*, Ricinus communis (castor) seed oil*, Theobroma cacao (cacao) seed butter*, Limnanthes alba (meadowfoam) seed oil, Simmondsia chinensis (jojoba) seed oil*, Olea europaea (olive) fruit oil*, Flavor/Aroma, Coffee arabica (coffee) bean oil, Tocopherol, Theobroma cacao (cacao) seed paste*, Helianthus annuus (sunflower) seed oil, Vanilla planifolia (vanilla) fruit extract*, Benzyl benzoate‡, Benzyl alcohol‡, Anise alcohol‡ (‡Natural component of Flavor/Aroma).
Склад на 100% натуральний та підходить для веганів.
Вигляд на губах.
Тож просто рекомендую спробувати, вони того варті💋
Коментарі (0)