Joko Blend | Aqua Glow Moisturizing Face Cream
🫧
В нову лінійку від Joko Blend Aqua Glow звичайно ж входить зволожуючий крем, про який я досі не розповідала, а дарма.
Тут такий склад, дівчата! Легка текстура, зволоження, відновлення…
Скажу відверто - вперше побачивши його консистенцію я подумала, що на холодну пору року цей крем ну ніяк не згодиться, адже він дуже легенький і точно не справиться із відновленням шкіри після холоду.
Але я помилялася! Він здатен на все і навіть більше, а конкретно - розповім нижче.
Крем запакований у картонну коробку, як і всі засоби лінійки Aqua Glow (та і Skin Detox також).
Обʼєм стандартний - 50 мл, скляна баночка з гвинтовою кришкою, але хотілося б дозатор, насправді. Тим паче при перших же використаннях у мене кришка лопнула, тому довелось замінити її ідентичною з крему серії Skin Detox (благо вони можуть взаємозаміняти один одну, а так довелося б шукати іншу тару для кремчику, що не дуже гігієнічно).
Консистенція, як я вже за зазначала вище, дуже легенька - вона напівкремова, невагома, абсолютно не жирна.
Крем поглинається моєю шкірою моментально, не залишаючи жодного сліду після себе - тобто в нуль.
Склад
Виділяю ключові компоненти крему Aqua Glow:
🩵Вода (Aqua) — базовий інгредієнт, який виступає як розчинник і основа продукту.
🩵Фосфоліпіди та сфінголіпіди (Phospholipids, Sphingolipids) — допомагають відновлювати та захищати шкірний бар’єр.
🩵Етилгексил оліват (Ethylhexyl Olivate) — похідна оливкової олії, яка пом’якшує шкіру та додає гладкості.
🩵Сквалан (Squalane) — природний зволожувач, що підтримує бар’єрну функцію шкіри, швидко всмоктується та не залишає жирності.
🩵Диметикон (Dimethicone) — силікон, що захищає шкіру та утримує вологу, надає шовковистої текстури.
🩵Содіум гіалуронат (Sodium Hyaluronate) — форма гіалуронової кислоти, яка допомагає утримувати вологу в шкірі.
🩵Глюкоманнан (Glucomannan) — природний полісахарид, який утримує вологу та покращує текстуру шкіри.
🩵Солі амінокислот (Сodium PCA, Sodium Lactate, Arginine та інші амінокислоти) — зволожують, відновлюють та підтримують шкіру в здоровому стані.
Даний склад є дуже універсальним і направлений не лише на зволоження, а ще й на відновлення та захист шкіри, підтримку її захисного барʼєру (здорового чи порушеного), а також в якійсь мірі він навіть дає легке живлення.
Легка текстура дозволяє без дискомфорту використовувати його навіть жирній шкірі.
На своїй шкірі я помітила хороший результат за більше ніж місяць користування:
🫧ультрашвидке поглинання - буквально за хвилину;
🫧гарне зволоження шкіри, прибирає стягнутість в моменті;
🫧не викликав комедонів чи запалень, що є дуже важливим для моєї проблемної шкіри (а особливо зараз, коли в мене знову шалене загострення акне).
Вже тиждень я поступово вводжу в свій догляд лікувальний препарат на основі адапалену, що дуже сушить шкіру та порушує ліпідний барʼєр. Шкіра потребує гарного відновлення і навіть тут крем Aqua Glow мені став в нагоді: шкіра, звісно, все одно сохне від потужного ретиноїду, але відчувається, що крем допомагає їй «триматись на плаву) і не боліти, не підкидувати мені сюрпризи у вигляді дерматитів.
Я дуже задоволена дією цього кремчику - думаю, він стане ідеальним рішенням на теплу пору року, адже текстура фантастична для тих, хто не любить олійні, щільні креми.
Коментарі (0)