Мій до гляд за тілом: новий погляд на чистоту та зволоження.
Огляд гелів для душу, які варто спробувати: від класики Dove до олій Tesori d’Oriente🩵
Новий пост про мій догляд за тілом! Раніше я не дуже приділяла увагу цій темі, але з часом почала прагнути відчуття чистоти й зволоження шкіри. Тут ділюся своїми рекомендаціями та засобами, які вже спробувала 🛁
Сьогодні розповім про гелі для душу:
• Крем-гель для душу “Зволожувальний догляд” Dove Hydrating Care Shower Gel. Має приємний аромат, а баночки на 250 мл мені вистачило на два місяці! Добре піниться, чудово очищає шкіру, і я вже настільки звикла до цього запаху, що точно шукатиму щось подібне від Dove у майбутньому.
• Живильний гель для душу з олією мигдалю та масла ши Johnson’s® Vita-rich Oil-In-Body Wash. Напевно, багато хто вже бачив його у рекомендаціях на різних платформах, і я не змогла втриматися від покупки. Запах у цього гелю солодкий і навіть трохи приторний, тому він сподобається тим, хто любить насичені аромати. Чудово очищає шкіру та залишає її м’якою.
• Олія для душу Tesori d’Oriente Rise And Tsubaki Oils. У час популярності цього продукту я теж вирішила його спробувати. Не зовсім олія, але засіб має приємний аромат і також добре очищає.
Загалом, раніше я часто користувалася гелями від Dove та Nivea, але тепер хотіла б спробувати щось нове, наприклад, від Bioderma чи Babe Laboratorios. Тому якщо у вас є досвід використання цих засобів, буду вдячна за поради в коментарях!
Це маленька підбірка, але далі буде більше – чекайте на рекомендації по зволоженню та скрабам. Сподіваюсь, вам буде цікаво.
Коментарі (0)