Vik_Sem

Choko Milk – чуттєвий і такий теплий!

Я рідко використовую теплі шлейфові аромати, тому що більшість з них мене душать і не можуть зачепити. Найчастіше я віддаю перевагу свіжішим і легшим парфумам, але не в даному випадку.

Серед великої кількості ароматів мою увагу привернула вода під назвою "Choko Milk" . Звичайно, я не втрималася і замовила собі спершу пробник.

Оформлення

Як я вже зазначила, для знайомства з ароматом я замовила саме пробник.

Пробник приїхав до мене запакований у картонний конвертик, який був герметично запаяний.

Зі зворотного боку цього пакетика можемо прочитати всю інформацію про продукт: назву водички, ноти, склад, а також зазначені відомості про виробника, дату виготовлення.

Сам пробник дуже мініатюрний, виготовлений у формі колби зі скла. Розпилювача немає.

Об'єм мого пробника 1 мл. Цілком достатньо, щоб відчути парфум, та зрозуміти подобається він чи ні.

Ну а тепер перейдемо до найголовнішого та найцікавішого - піраміди, розкриття та шлейфу парфуму.

Згідно з описом виробника, парфумована вода Choko Milk розкривається такими нотами:

Тип аромату: пряні, східні
Початкова нота: Шоколад
Нота серця: Кава, Лікер, Пачулі
Кінцева нота: Амбра, Боби тонка, Ваніль, Мускус

Піраміда ароматів дуже цікава!

Тут є все, що мені подобається: яскраві, насичені, провокаційні шоколадні акорди; бадьорі ноти кави і п'янке звучання лікеру; пряна насолода ванілі та солодкувато-пудрові ноти мускусу.

Коли я робила замовлення, то переживала, щоб аромат не був надто важким, надто монотонним і з гіркуватістю. Я такі не люблю.

Choko Milk саме такий як я очікувала, він потрапив мені у серце!

Стійкість

Стійкість відмінна, парфум на моїй шкірі сидить дуже впевнено, утримується на тілі довго, залишаючи приємний шлейф.

Аромат звучить на тілі та на одязі теплими, стійкими нотками.

Тут відчуваються всі заявлені ноти: і шоколад, і кава з лікером, і гарне горіхове звучання бобів тонка, солодка ваніль та мускус. Ноти підібрані ідеально, в гармонії, кожна нота плавно переходить від одного акценту до іншого.

Аромат дуже смачний – пахне як у гарній кав'ярні, дуже затишний та теплий аромат. Тебе огортає аромат ванільного печива з теплим какао із зефірками. Душевна розмова біля каміну, турбота, спокій та відпочинок – саме такі асоціації.

Згодом аромат розривається карамельним лікером. Смачний та привабливий з нотою сексуальності.

Аромат густий, гурманський. Через декілька годин трохи пом'якшується і залишається на шкірі хмарою красивої дорогої ванілі. Звучить чарівно!

Мені цей парфум не набридає протягом дня. Від нього не болить моя голова, я просто насолоджуюся цими нотками.

Обов'язково потрібно брати пробник та тестувати саме на своїй шкірі!

Враження:

Ця парфумована вода для мене стала парфумом настрою, затишку, ароматом для особливого вечора - з коханим або з подругами, або ж на вихід у світ або ж до улюбленого светру. Стримана сексуальність, легкий авантюризм – я так собі характеризую багатогранний Choko Milk.

Рекомендую Landor Choko Milk для особливих моментів.