Шлейфовий, багатогранний, сучасний східний аромат.
Моя історія з першим парфумом від Lattafa.
Вибір аромату, який буде відповідати тому стану, це дуже важка робота для мене особисто. Мені важко догодити 😁.
Не знаю від чого це залежить, щоб я наважилася на покупку нового, ще одного.
Тому, напевне, я не маю навіть п'ятірки ароматів у себе, в мене ніколи не було їх багато. Бо я люблю особливе, яке подобається далеко не кожному. Останні роки я взагалі більшість ароматів люблю унісекс. І коли прихожу щось тестувати, перше, що хочу послухати, то саме унісекс.
Також особливо останні роки для мене почав звучати уд.
Раніше я його сприймала виключно як важкі арабські парфуми, якими можна задушити будь-кого.
Але зараз виробники його почали так гарно оформляти, подавати настільки цікаво, що ті "славнозвісні бинти, йод, резина". Це тепер моє 😁. Як каже, мій чоловік - куди тебе несе, не розумію 😅.
І сьогодні історія про красивий уд та троянду ...
Моє давнє бажання. Парфюм, який я відчула інтуїтивно, що він "мій". Я була впевнена, що ми будемо разом...
Lattafa Perfumes Bade'e Al Oud Amethyst.
Об'єм: 100мл
Бренд: Lattafa
Прем’єра аромату: 2021
Країна ТМ: ОАЕ.
Стать: унісекс
Останні роки 2 бренд Lattafa набирає просто шаленої популярності. Обрамлення парфумів, їх неймовірна якість та бюджетність не залишає багатьох поціновувачів стояти осторонь.
Дизайн Perfumes Bade'e Al Oud Amethyst - один з тих, який, на мою думку, не відповідає ціннику. Глибокий фіолетовий, а навіть аметистовий відтінок пакування, всередині має оксамитову основу, де лежить сам парфюм.
Коробочка, яка має шикарний вигляд: важка, по справжньому східний та багатий дизайн. Доречі, на передньому фоні це не пластик тонесенький, а як пластикове скло (називають органічне скло). Також має обмежувач (як у значно дорожчих парфюмів) у вигляді стрічки в тон пакування.