Ксенія 💫

Шлейфовий, багатогранний, сучасний східний аромат.

Шлейфовий, багатогранний, сучасний східний аромат.

Вибір аромату, який буде відповідати тому стану, це дуже важка робота для мене особисто. Мені важко догодити 😁.

Не знаю від чого це залежить, щоб я наважилася на покупку нового, ще одного.

Тому, напевне, я не маю навіть п'ятірки ароматів у себе, в мене ніколи не було їх багато. Бо я люблю особливе, яке подобається далеко не кожному. Останні роки я взагалі більшість ароматів люблю унісекс. І коли прихожу щось тестувати, перше, що хочу послухати, то саме унісекс.

Також особливо останні роки для мене почав звучати уд.

Раніше я його сприймала виключно як важкі арабські парфуми, якими можна задушити будь-кого.

Але зараз виробники його почали так гарно оформляти, подавати настільки цікаво, що ті "славнозвісні бинти, йод, резина". Це тепер моє 😁. Як каже, мій чоловік - куди тебе несе, не розумію 😅.

І сьогодні історія про красивий уд та троянду ...

Моє давнє бажання. Парфюм, який я відчула інтуїтивно, що він "мій". Я була впевнена, що ми будемо разом...

Lattafa Perfumes Bade'e Al Oud Amethyst.

Об'єм: 100мл

Бренд: Lattafa

Прем’єра аромату: 2021

Країна ТМ: ОАЕ.

Стать: унісекс

Останні роки 2 бренд Lattafa набирає просто шаленої популярності. Обрамлення парфумів, їх неймовірна якість та бюджетність не залишає багатьох поціновувачів стояти осторонь.

Дизайн Perfumes Bade'e Al Oud Amethyst - один з тих, який, на мою думку, не відповідає ціннику. Глибокий фіолетовий, а навіть аметистовий відтінок пакування, всередині має оксамитову основу, де лежить сам парфюм.

Коробочка, яка має шикарний вигляд: важка, по справжньому східний та багатий дизайн. Доречі, на передньому фоні це не пластик тонесенький, а як пластикове скло (називають органічне скло). Також має обмежувач (як у значно дорожчих парфюмів) у вигляді стрічки в тон пакування.

Додатково всередині знаходиться паспорт парфюму. Це також для мене було відкриттям, що таке взагалі існує та ще і в бюджетному відносно сегменті.

Футляр насправді заслуговує не меншої уваги, аніж парфюм. Захоплює дух, що тут скажеш. Окремою фішкою східних виробників є надпис золотим шрифтом.

Також на всій оригінальній продукції завжди позаду має бути галограма та знак бренду Lataffa.

Флакон має матове скло soft-touch, також аметистовий відтінок. На дні - на золотій підложці інформація. Не хочеться відпускати з рук і оглядати його знову і знов, як вперше.

Все це разом викликає у мне особливу повагу до цього виробника та захоплення 💔.

належить до групи ароматів Східні Ванільні. 

Верхні ноти: Рожевий Перець і Бергамот;

Ноти серця: Турецька Троянда, Болгарська Троянда і Жасмин;

Ноти бази: Дерево Агар (Уд), Амбра і Ваніль.

Рейтинг парфуму 4.13 із 5 .

Відразу хочу сказати, що це не варіант "покупки наосліп". І зараз поясню чому. Аромат позиціонується як унісекс. Хоча я його не бачу на чоловіках. Для мене це жіночий аромат. Але одночасно він і не кожній підійде. Це аромат нетривіальний, не попсовий. І зовсім не молодіжний. Це більш дорослий парфюм однозначно.

Він настільки різнопланово розкривається, що якщо ви візьмете відливант, і можливо вам не "зайде", не поспішайте його оцінювати по першому подиху. Я більш ніж впевнена, буде помилкове враження. Дайте йому час. Це головне правило з ним.

Розкажу про своє перше враження. Коли я прийшла його купити, він стояв спокійно і у нас відразу виникла любов 💖 : все відчувалося вміру і одночасно дозовано: і троянда, і уд, і десь нотки цитрусу вкінці шлейфу, трошки пудри.

Але я все-таки забажала "переспати" з думкою і зрозуміти як він сидить на мені та яким буде вкінці. Чесно сказати, я завжди так роблю, напевно через це більшість відпадає ароматів, так і не потрапивши до мене.

Так от, цілий вечір я не могла насолодитися ним. Він мене полонив і я все більше пориналася в глибину нот. І зранку було принято остаточне і безповоротнє 😁рішення про покупку.

Аромат дуже стійкий та шлейфой,східний. На собі чую його добу точно, він то зникає, то знову з'являється. Підійде на холодну пору року,або як вечірній варіант. Хочеться його в спеку протестувати ще, бо арабська парфюмерія виготовляється, щоб не злітати в спекотну температуру.

Не душить ні тебе, ні навколишніх. Але я ним і не обливаюся - максимум 1-2пшики (а краще взагалі лише 1). Тобто економість просто на висоті.

Композиція.

Все змішано та заміксовано навколо троянди, причому їх тут 2 різновиди. Її так тут укутали, так оформили, що спочатку вона проявляється занадто потужно, аж вдарить в ніс. Занадто солодко може здатися. Плюс троянда ще в пудрі. Але ж ми пам'ятаємо, це Схід. І там пудра на пудрі, пудрою поганяє 😅.

Але по мірі розкриття, ця пудра перестає бути активною на першому плані, і розкривається сама троянда.

З часом з'являється помітним деревина, але вона також тут не на першому плані прям, а наче йде поруч з трояндою.

Хочу вкотре сказати, що це не банальна троянда в ароматах. Ба більше скажу, я взагалі не переношу троянду будь-де, а тут мене занесло 😁.

Для мене це аромат дорогої троянди, ніжної, чуттєвої, з деревинними нотками. Взагалі асоціація пряма - величезний букет ніжно-рожевої троянди з великими бутонами. І я поринаю носиком всередину в нього і це 100%-ве попадання.

Проходить час і Bade'e Al Oud Amethyst набирає нових обертів та нових фарб. Це аромат про рух, він не буде ніколи постійним. Він буде вас зачаровувати і дивувати. Так от, та свіжа троянда, що була спочатку, вона зникає,стає іншою.. як і квітка, що має здатність підсихати. З'являється той присмак кислинки. Аромат починає проживати нове життя..

І в самому кінці з'являється рожевий перець, та легка гострота. І лише вкінці ви можете відчути той самий уд, про який йде мова в цьому ароматі. Нарешті мій улюблений уд!!

Але він тут не той, з яким в мене асоціація була років 15 тому, що можна вмерти від 1 пшику, а згладжений, вже не такий душний, більш адаптований до сучасності, носибельний, коректний. Це так заміксували вкінці амбру та ваніль. І при всьому ми не забуваємо чути троянду.. ех.. Це unreal 😍! Уд також з часом стихає і стає більш ніжним.

Десь години через дві - три, на мій ніс, аромат стає повноцінним в плані розкриття : тобто трошки с гостринкою, оксамитовим і троянда вже далеко не на першому плані.

Тобто, уявляєте який шлях трансформації парфюму 🙈! Яка його унікальність насправді!

І я впевнена, що я ще не до кінця оцінила його. Ще не весь він проявився для мене в тій мірі, що закладав виробник в нього.

Це складний аромат, багатогранний, унікальний, з проявом різної троянди від м'якої пудрової до колючої холодної, в залежності від того настільки він відстоявся. А ще він абсолютно буде різним при інших умовах, температурі та порі року, і особливо яка у вас шкіра (тепла чи холодна).

Аромат, який буде притягувати.

Стійкість неймовірна повторюся!

Сподіваюсь, мій перший досвід відгуку такого великого формату про парфюм вдався 🤞 і це допоможе зрозуміти вам Bade'e Al Oud Amethyst від Lattafa Perfumes.

З повагою, Ксенія ✨