MAXIMOVA🌷

01,05, 06 відтінки

01,05, 06 відтінки

Якщо коротко - це лакові, насичені, пігментовані, комфортні, бюджетні блиски. В їх кольоровій лінійці представлені красиві нюдові та яскравіші носибельні кольори.

Я, як шанувальниця всього нюдового обрала відтінки, якими мені комфортно користуватись щодня. Вони ніби і схожі але в той же час трохи різні за настроєм.

01,05, 06 �відтінки

Блиски оформлені в пластикові стримані флакони, виглядають вони стильно. Через прозору частину добре видно колір. Кожен запакований в захисну плівку.

На дні є наліпка з номером відтінку, це дуже зручно.

Аплікатор великий, набирає достатню кількість продукту, зручний у використанні.

Блиск не прозорий, пігментований, на губах проявляється практично таким же відтінком, як і в баночці. Відчувається дуже комфортно! Не липкий зовсім, не залишає білі полосочки в кутах губ. Фініш справді глянцевий і лаковий. Губи від блиску зволожуються.

Стійкість середня, блиск відбивається на стаканчику з кавою, сходить поступово. Я люблю його поновлювати протягом дня для красивого ефекту.

У вітряну погоду з таким звичайно не походиш. Подобається наносити його під низький пучок під легкий макіяж, щоб головним акцентом були губи.

Або ж фарбуюсь вже одразу в офісі☺️

Підготувала колаж, щоб наглядно порівняти відтінки. Який на вашу думку мені пасує найбільше?😁

Далі покажу ближче кожен колір на губах.

Це найсвітліший колір з усієї лінійки. Красивий світлий нейтральний коричневий нюд, не занадто блідий для моєї шкіри. Буде красиво виглядати в поєднанні з трошки темнішим олівчиком. Але я люблю його наносити сольно, як і інші відтінки. Завдяки лаковому фінішу та насиченій пігментації вони виглядають самодостатньо.

Це дуже красивий відтінок. Таке враження, що базою тут виступає 01 відтінок, в який додали лілових та трошечки ягідних нот. На мені він виглядає холодним та пасує до сірих очей.

Найяскравіший з представлених. В ньому найбільше ягідного пігменту. При цьому, ви бачите, що виглядає він досить стримано, ніби "припилено", не кричуще і підійде для денного макіяжу. На мені цей відтінок також виглядає холодним.

Bless Beauty вкотре радують мене новою косметикою для губ. Це якісні та бюджетні блиски до яких я рекомендую вам придивитись.