M O N D ✨️

Магічні рукавички для ніжних рук

Приємно гляднути на розширенний асортимент українського виробника Joko Blend . Я знайома з брендом завдяки альгінатним масочкам для обличчя (про одну з них розповідала тут: https://club.makeup.com.ua/post/12944/ ). Та дуже цікавим став новий формат маски... для рук.

Це SOS-засіб для нігтів та шкіри рук. Нам обіцяють глибоке живлення та пом'якшення всього за 10-15 хвилин.

Пакування у стилі бренда, його не переплутаєш з жодним іншим. На упаковці представлена повна інформація про засіб двома мовами.

Термін придатності: 24 місяці

Активні компоненти:

• кератин зміцнює, відновлює і додає силу нігтям, запобігає їх ламкості
  • колаген зміцнює еластинові волокна та чинить тонізувальний вплив;
  • екстракт лотоса пом’якшує огрубілі ділянки, надає природне сяйво і поліпшує текстуру епідермісу;
  • кокосове масло утримує необхідну кількість вологи в клітинах, усуваючи сухість, почервоніння та лущення;
Магічн�і рукавички для ніжних рук

У комплекті дві рукавички та наліпки для фіксації. Целофанові рукавички обережно складені таким чином, щоб живильний засіб не витікав в упаковку. Розмір рукавичок універсальний, точно нікому не буде маленьким.

Розраховані на одне використання. Проте, емольсії багато. При бажанні можна розтягнути на два рази. Матеріал рукавичок міцний, що дозволяє займатися справами під час носіння.

Спосіб застосування:

очистити поверхню нігтів; одягнути рукавички, помасажувати руки і нігті; залишити на 10-15 хв; зняти рукавички, видалити залишки емульсії. За необхідності зрізати кутикулу і відполірувати нігті.

На вигляд емольсія нагадує звичайний білий крем з приємним косметичним ароматом. Оскільки моєю метою було добре зволожити шкіру рук, я зробила легкий масаж, щоб засіб рівномірно розподілився по шкірі. Використання дуже просте та інтуїтивно зрозуміле.

При використанні відчула холодок по шкірі. Він зберігався ще деякий час після зняття рукавичок. Майте це на увазі. Краще робити процедуру в теплому приміщенні.

15 хвилин і Результат:

Прохолода вже дає про себе знати, особливо на шкірі рук. Шкіра ДО була дуже сухою та місцями шершавою. ПІСЛЯ шкіра стала ніжною, зволоженою, але не жирною на дотик. Лущення частково пройшли (для мене це найголовніший результат, хоч і не стовідсотковий). У будь-якому разі результат кращий, ніж використовувати крем для рук продовж дня. Кутикула, як і шкіра рук, пом'якшала. Тож, після цієї маски ідеально робити манікюр.

І трохи магічного: шкіра та нігті стали помітно світлішими. Освітлення за 15 хвилин я точно не чекала.

Результатом я задоволена. Це саме те, що необхідно для догляду за руками в будь-який період. Думаю, що кілька таких сеансів з релакс-рукавичками зможуть вирішити проблему лущення шкіри.

_________

Живильна маска-рукавички для рук Joko Blend Hand Mask

Розпаковка була тут: https://club.makeup.com.ua/looks/55084/