ANN_DI

Ідеальний набір для експериментів

Ідеальний набір для експериментів

Цей набір — справжня знахідка для мене, бо він буквально створений для домашніх експериментів з догляду за шкірою. Зручний, практичний і різноманітний — тут є все, щоб спробувати різні формули масок і підібрати ідеальні варіанти для своєї шкіри. Набір доповнено спеціальними аксесуарами, як от ємність і шпатель, що робить процес нанесення ще приємнішим. Дійсно класний-класний набір! Я дуже задоволена.

Ця маска з бета-каротином і екстрактом календули особливо сподобається власникам сухої та зрілої шкіри. Вона ефективно бореться із сухістю та першими віковими змінами. З першого використання шкіра стає більш гладкою та сяючою, а при регулярному застосуванні можна помітити легку корекцію зморшок. Нанесення і процес зняття — одне задоволення, оскільки маска ідеально лягає та не подразнює шкіру.

Гідрогелева маска Cornflower Glow

Ідеальна для жирної та проблемної шкіри. Вона містить пелюстки волошки, які заспокоюють шкіру, зменшують почервоніння та додають природного сяяння. Завдяки альгінату натрію маска також звужує пори, роблячи шкіру більш рівною і гладкою. Після використання шкіра дійсно виглядає доглянутою.

Незамінний варіант для зволоження сухої шкіри. Змішується легко, швидко застигає і дарує відчуття насиченості вологою. До її складу входить гіалуронова кислота та вітаміни, які тонізують і освіжають. Ця маска відновлює шкіру, зменшує сухість та допомагає розгладити дрібні зморшки.

Якщо ваша шкіра часто реагує на зовнішні чинники, ця маска стане рятівником. Зелені чай і алое вера заспокоюють, зменшують подразнення і додають зволоження. Після нанесення відчувається помітна свіжість і гладкість. Я особисто використовую її після важкого дня, щоб заспокоїти шкіру.

Це універсальна маска для глибокого очищення. Біла глина у складі забезпечує легкий ефект матування, а гіалуронова кислота та перлинна пудра додають пружності. Після використання помітно звужуються пори, а загальний тон обличчя стає більш рівним.

Набір Joko Blend став для мене чудовим варіантом для домашнього догляду за шкірою. Зручно мати під рукою різні маски для будь-якої потреби шкіри: чи то зволоження, чи то заспокоєння, чи очищення. Цей набір відкрив мені можливість доглядати за шкірою по-різному, пробувати щось нове і обирати, що працює найкраще.