Аніта

Маска гідрогелева для обличчя Joko Blend

Маска гідрогелева для обличчя Joko Blend

Як іноді приємно провести день вдома, зробити повноцінний догляд всього тіла і просто розслабитися. Зробити якусь масочку для обличчя, налити чашку кави і насолодитися приємним відпочинком.
Я обожнюю різні масочки, люблю пробувати щось нове у догляді. Саме зараз я почала знайомство з продукцією бренда Joko Blend і тому маю дике бажання спробувати все відразу. Цього разу я обрала гідрогелеву маску з волошкою.
Маска гідрогелева, а це означає, що зволоження від неї очікувати однозначно варто. Маска багата вітамінами, мінералами та мікроелементами і розроблялася спеціально для проблемної, схильного до жирності шкіри.
Гідрогелеві маски дуже люблю, вони сприятливо впливають на мою шкіру обличчя і взагалі дуже круто зволожують її.

Оформлення мені подобається - стильне, привабливе і водночас суворе та лаконічне. Дана маска розрахована на одне застосування і це зручно, адже не треба відміряти необхідну кількість порошку. Єдина особливість у нанесенні в тому, що працювати треба оперативно. Навіть швидше, ніж із звичайними альгінатними масками. Інакше отримаєш желе у мисочці.

Консистенція у маски однорідна. Але є маленький бонус-пелюстки квітки. Саме тієї самої синьої квітки в сухому вигляді. Це дуже гарно виглядає. Взагалі, ці квіточки, дуже зручний маркетинговий хід. Я власне і придбала її через барвистість.

Аромат неймовірний 🥰 тільки відкриваєш пакетик і вже кайфуєш. Він тонкий, квітковий, трохи солодкуватий, одне цілковите задоволення.

Активні компоненти:

💧Альгінат натрію – компонент, який регулює секреторну функцію залоз, звужує пори та нормалізує гідроліпідний баланс.
💧Perfection Peptide P3 маска має розгладжуючу та оновлюючу дію, мінімізує вираженість мімічних зморшок.
💧Екстракт волошки вирівнює тон і освіжає мікрорельєф шкіри, робить її пружною та еластичною.

Роблю масочку по інструкції. Під час нанесення та дії маски на шкірі немає жодного дискомфорту. Тримаю десь хвилин 25-30. Після зняття маски вмиватися водою не потрібно.
Що можу сказати... Маска фантастична. Сам процес вже приносить задоволення, а обличчя після неї таке м'яке та ніжне, немов оксамитове. Маска добре зволожує шкіру обличчя, добре знімає втому, додає свіжості та бадьорості. Аромат масочки деякий час залишається на шкірі, немов легка вуаль. Обличчя сяє. Я задоволена результатом. Відчуваю себе безтурботною і легкою.