Чистикова Дар'я

Парфумований гель для душу "Black Cherry Tonka Beans Vetiver"

Парфумований гель для душу "Black Cherry Tonka Beans Vetiver"

Продовжую знайомити вас з новим українським брендом Oasis. І прийшов час розповісти про парфумований гель "Black Cherry Tonka Beans Vetiver" 🍒

Попередній пост про крем з тим же ароматом, що нагадує легендарний парфум Том Форд Лост Черрі, якщо ви пропустили, тут https://club.makeup.com.ua/post/55491/

Флакончик з гелем пластиковий, білого кольору, по всьому периметру матова наліпка у вишнево-рожевих тонах, як і у крему. Дозатор помповий, працює добре, легко натискається, не плюється і не заїдає, ним можна легко та зручно регулювати необхідну кількість засобу.

Гель має дуже приємну текстуру: він ніжний, легко піниться і добре розподіляється по шкірі.

Хоча у складі є Sodium Laureth Sulfate (SLS) у якості пінного агента, для зволоження шкіри присутні Glyceryl Oleate (гліцерил олеат) і Pentylene Glycol (пентиленгліколь). Вони допомагають зберігати вологість і запобігати висушенню шкіри під час очищення. Завдяки цим інгредієнтам гель не лише очищає, а й надає шкірі м’якість і зволоженість.

Гель для душу добре справляється з очищенням шкіри, не викликаючи відчуття сухості чи стягнутості. Після використання шкіра залишається м’якою і зволоженою. Це особливо важливо для мене, оскільки в зимовий період моя шкіра має схильність до сухості.

Ніжна та лайтова версія аромату Лост Черрі відчувається весь час у ванній кімнаті під час прийняття душу. На шкірі аромат залишається ще півгодинки. Особисто мені приносить велике задоволення користуватися цим парфумованим гелем щодня.

Дякую за увагу ❤️