getejra

Мило-крем

Мило-крем

Ось так може виглядати мило для рук якщо воно від Dott. 350 мл. В коробці з замовленнями мене очікувала величенька картонна коробочка білого кольору додатково заклеєна рожевою надіпкою. Всередині красивий паперовий папір рожевого кольору з логотипом Dott. Колба з кремчиком вміщає в собі 350 мл, після його закінчення планую використовувати її повторно - це ж скарб, а не пляшечка 💗. Дозатор дуже зручний та якісний - видає потрібну кількість засобу та не "плюється".

Мило-крем
Мило-крем

М’яка текстура мила гарно піниться та легко змивається, формує густу піну, що лагідно очищує шкіру рук, залишає на шкірі приємний шлейф аромату.

Запах огортає ніжною вуаллю композиції розкішного букета квітів, переходячи в тонкі фруктові нотки та завершується горіхово-ванільними акордами, підтримуючи цей неперевершений ансамбль.

Детальна піраміда композиції

🌹Початок композиції звучить нотами білих квітів, лілій, жасмину, чайної троянди та туберози.

🍑В серці чути солодкий абрикос у поєднанні з екзотичним кокосом.

🥜Шлейф розгортається нотами ванілі, мигдалю та сандалу, що грають з мускусом.

Сквалан та бетаїн у складі дбають про зволоження та помʼякшують шкіру рук,

вітаміни А та Е захищають шкіру від впливу зовнішніх чинників, пантенол загоює ранки та заспокоює шкіру.

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Lauryl Glucoside, Sodium Chloride, Betaine, Tocopheryl Acetate, Panthenol, Retinyl Palmitate, Squalane, Cocamidopropyl Betaine, Lauryl Lactate, Glyceryl Oleate, Coco-Glucoside, Styrene/Acrylates Copolymer, Parfum, Benzoic Acid, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Citric Acid, Disodium EDTA, Helianthus Annuus Seed Oil, Tocopherol, Sodium Benzoate, CI 14720.

Так у мене співпало, що в день, коли я отримала милко, зі мною був кларнет. І я вирішила сфотографувати їх разом. Тепер розумію, що точно хочу таку чорну пляшечку заради такої ж фотки 🖤

Ця пляшечка на кухні створює справжній настрій та фурор, оскільки прикрасить будь-який простір. Аромат: ніжно-пудровий та ненавязливий. Приємна ніжна текстура крем-мила не лише гарно очищує та має витончений запах, але й бездогано доглядає за ручками - зволожує та захищає шкіру, не пересушуючи її.

Всі активні компоненти мила ефективно зволожують, відновлюють природний бар'єр шкіри та захищають епідерміс від негативного впливу зовнішнього оточення.  На шкірі залишається приємний шлейф витончених парфумів.