MAC Amber Times Nine x 9
Базова класика з чудовою якістю. Покажу свотчі та 5 спокійних денних макіяжей
У мене не так багато палеток проф сегмента (усього кілька). Ця палетка стала першою. З нею я зрозуміла чим проф відрізняється від масс маркета. Хоча я від масс маркета ніколи не відмовлюсь )))
Палетка MAC Amber Times Nine x 9 складається з 9-ти відтінків тіней MAC з основної колекції, тільки у маленькому об’ємі. Загальна вага тіней 5,85 гр, виходить, що тіней у одному рефілі зовсім мало – 0,65 гр. Але ж то тіні, у них не така велика витрата
У палетку входять відтінки тіней:
1 Cozy grey
2 Kitties
3 Georgia Peach
4 Ricepaper
5 CreativeCopper
6 Cork
7 Don`t Tell
8 Aromatic
9 Pepper, Please
Оформлення мінімалістичне, що властиво для проф косметики. Ні дзеркала, ні пензлика, ні спонжа. Зато палетка невелика, компактна, займає мало місця.
Відтінки дуже гарно та гармонійно підібрані. Палетка у коричнево-бежової натуральної гаммі. Ідеальні відтінки для повсякденного макіяжу. Мені здається, що ці відтінки підійдуть для будь-якого кольоротипу зовнішності, бо вони у своєї більшості нейтрального підтону. Тут немає дуже холодних або дуже тепло—рудих. Усі природні, спокійні. Фініш є матовий, сатиновий, шимерний та матовий з дрібними блисківками (єдиний відтінок, що мене розчарував).
Матові (4 відтінки) (відтінки 1, 3, 6, 8) від самого світлого до темно-коричневого. Ідеальні матові. У них усе в міру та збалансовано: пігментація, м’якість, відтінки. Тому матові не пилять, мають чудову пігментацію, ідеально тушуються та чудо лягають на шкіру. Це самі кращі матові тіні, які я тільки пробувала. У складочку віка лягають настільки ідеально, що їх майже не треба тушкувати. Чудові!
Сатиново-атласні (відтінки 2, 4) – Ніжне елегантне сатинове сяйво. Дуже елегантні. Не матові, але й не сяючі. Чудовий спокійний легкий атласний блиск. Ідеальні для денних макіяжем. Один більш у розовинку, інший – беж. Чудово лягають, чудово тушуються, гарно нашаровуються.
Шимерні (відтінки 5 та 7) – золотистий та бронзовий. Більш виразні та насичені відтінки та у них більше мерехтіння. Але при денному світлі це відтінки теж дуже спокійні та еле гантні. А ось на сонечку сяють дуже гарно. Не осипаються, чудово лягають та тушуються
Матовий з дрібним шимером (відтінок9) – холодний темно-коричневий з дуже дрібним золотим мікрошимером. Єдиний, що осипається. А цей мікрошимер дуже важко розгледіти. Можливо, у темному смокі він буде більш вираженим (я смокі не ношу), але я не зрозуміла цей відтінок. Я спробувала його нанести на чорну стрілочку – не вразив зовсім. Єдиний відтінок, що мене розчарував
Чим же ця палетка відрізняється від массмаркета?
- Стійкість чудова.
- Не осипаються
- Легко тушуються
- Рівномірно лягають, ніякий проплешин
- Дуже гарно підібрані відтінки
Висновки. З цією палеткою можна зробити будь-який макіяж у нюдово-коричневих відтінках. Від ніжного до смокі. Якщо хтось хоче мати у себе тільки одну палетку – ця ідеальна. Але я дуже люблю тіні ,тому мені однієї замало ))) Дуже замало ) Але палетка чудова і по якості, і по відтінкам, і по текстурам. Я ніколи не думала, що звичайні сухі тіні можуть бути такими стійкими. Я ніколи не думала, що тіні можуть так легко тушуватися. Да, в неї немає яскравих відтінків, немає яких ось дуохромів чи мультихромів з переливами. Але це ідеальна базова спокійна палетка. Ця палетка моя любофффф! Вона варта своїх грошей
Коментарі (0)