ksnklb

Найпопулярніший 040 – Addicting Cassis

Так, я теж допис про цей відтінок почну з розмови про black honey 🤭. Я вже не раз писала, що у мене були сумніви при виборі цієї легенди, тому щоб якось задовольнити цікавість, я придбала цей популярний відтінок. У соц.мережах люди розповідають, що це аналог, ну що ж, оскільки я маю тепер і 040 і власне black honey, то ще зроблю допис порівняння. Спойлер: тут порівняння не буде, адже тут я хочу розповісти саме про Addicting Cassis, він і без приставки "аналог" вартує уваги 😉.

Хтось каже, що це помада, а хтось називає бальзамом. На мою думку, це помада зі зволожуючими властивостями.
Власне помада кремова, і що цікаво, то зблизька фініш також кремовий з легким вологим блиском. А здалеку фініш наче пудровий, та не матовий.
На моїх губах цей відтінок виглядає темним цегляним нюдом. Так, ця помада напівпрозора, та не як відтінкові бальзами, вона все ж більш пігментована.
Запах косметичний, солодкий.
На губах помада лежить комфортно, є відчутний шар, та він не важкий. Помада не липка, не скочується та не підкреслює сухості, навіть трішки перекриває її.
Стійкість доволі посередня, щоб чашку чаю вона пережила потрібно акуратно пити.
А тепер про доглядові властивості) У складі є емоленти, гіалуронат натрію, різні екстракти, антиоксиданти. Помада зовсім не сушить губи, а навіть зволожує їх.

Ну і візуально ця помада виглядає дууже класно та стильно. Візуально та на дотик здається, що флакон зроблений з картону, об'єм 3.5г. Помада невелика та зручно лежить в руці.
Стік викручується легко та до кінця.