Blondie_rs

Бюджетна фіксуюча пудра від Essence

Бюджетна фіксуюча пудра від Essence

Essence All about matt - лаконічно, зручно, компактно.

Звісно, я надаю перевагу розсипним. Зараз в арсеналі Ciate London з підсвічуючим ефектом та старушка Makeup Revolution. Проте, який б'ютіголік має лише одну пудру, та ще й одного типу? 😀

З попередньою пресованою пудрою бюджетного сегменту взагалі сталась печалька. Я дуже акуратно відношусь до своєї косметики, протираю час від часу палетки, а кисті взагалі мию після 1-2 використань. І тут... Принесла радісно з пошти нову пудру Makeup Obsession, поставила на тумбу біля дивану і почала сушити волосся. Яким чином - не знаю. Але шнур фену зіштовхнув пудру на підлогу і вона розкололась на дві частини. В перший день покупки. В мене шок, у пудри також.

Одним словом, з того дня я й почала думати про покупку вже наступної бюджетної пресованої пудри... І нарешті, цей день настав.

Бюджетна фіксуюча пудра від Essence

Легко набирається, добре фіксує та злегка висвітлює. Впринципі, стандартна нормальна пудра. Якихось явних мінусів я не зауважила; не підкреслює рельєф і на цьому дякую.

Я наношу пудру зазвичай на зону під очима та фіксую консилер на повіках для легшої тушовки тіней. На підборідді не подобається, як воно лягло; по таким причинам й не люблю матувати все обличчя А тональний нікуди не втікає, тож я можу спокійно не фіксувати 😁