Yana Osyka

NARS Explicit Refillable Satin Lipstick, Body Heat 803

Це моя перша помада від NARS, ще й нова серія для бренду. В інтернеті знайшла лише одне відео на якому є свотч даного відтінку. Ну що ж, нічого страшного, іноді я люблю купувати щось з сюрпризом. Мабуть, в цьому є якийсь азарт і легке хвилювання…

Повертаємось до помади. Як для мініатюри пакування досить якісне. Кришка нормально закривається, механізм прокручування працює добре. Не шкода таке й в сумку закинути.

Body Heat 803 - колір пожовклого кленового листочка, такого помаранчево-червоного. Думала що я точно маю щось схоже, але ні, колір унікальний для моєї колекції. Особливо, цю винятковість побачила в поєднуванні з сіро-холодними макіяжами очей. Не знаю як так виходить, але колір дуже пасує до матових з палетки Mario та ND Retro Glam. З такими магічними фокусами, я може й закінчу дану помаду.

За формулою це сатинова помада, тому хоч це яскравий колір, але він не виглядає важко на губах. Хотілось би зазначити зручну форму зрізу стіку. Я з першого разу легко промальовую вуста без використання олівця. Це великий плюс.

Помада відчувається комфортно. Поправляю її через 2-3 години. Вона не забивається в зморшки, навпаки, наче згладжує текстуру губ.

В загальному мені дуже сподобався цей продукт. Легка комфортна формула на кожен день. Але це не так важливо, як колір. Він неймовірний. Я постійно шукала помаду яку б могла використовувати з холодно-сірими тінями. Шукала в рожевій гамі - взагалі не те. Далі коричневий нюд. Тут більш менш пасувала помада від Make Up by Mario. Але це виглядало якось буденно і не цікаво. Аж тут з'явився цей унікальний колір для моїх уподобань. Що ж, думаю зрозуміло, тепер це моя улюблена помада осіннього сезону 2024 року.