02 -м'яке, оксамитове сяйво
Хайлайтер запечений для обличчя Bless Beauty GLOW Illuminator
Офіційно заявляю - це найніжніший, найделікатніший хайлайтер в моїй косметичці! Якщо ви не любите сяйво з космосу - він стане вашим фаворитом!
Він має великий об'єм - 12 грам. Пакування пластикове, з прозорим випуклим віконцем, через який добре видно відтінок. Зверху має захисну плівку.
У мене це 02 - Light Shadow. По представленим свотчам він здається мені найсвітлішим. За відтінком нагадує білі перлини, нейтральні, не занадто холодні. Обирала такий спеціально перед зимою.
Його запечена текстура дуже зручна у використанні, підійде новачкам в макіяжній справі. Він набирається на пензлик помірно, не пилить. Не зробить вам плями з "бабах" ефектом на вилицях. Дуже красиво шліфується в шкіру і лягає тоненькою вуаллю.
Ніжно відбиває світло створюючи сяйво здорової шкіри. Має прозору базу і не створює сірої плями.
В ньому дуже дрібний помол, зовсім немає окремих блискіток. Він мені нагадує сяючу пудру.
Ось так він виглядає на обличчі. Якщо чесно, фото не передає всієї краси, а точніше, я не змогла зловити той самий кадр, як не старалась. В живу це розкішна краса перлинки, делікатної та елегантної. Для денного макіяжу підійде ідеально! Навіть для офісу не буде ту мач. Протягом дня добре тримається і не зникає.
Коментарі (0)