Anna_feerie

Шикарний подарунок для кожного чоловіка

Бренд Барберс на мою скромну думку один з кращих у сфері чоловічого догляду, адже за помірні кошти пропонує засоби професійного сегменту. Але цей набір перевершив усі очікування! Просто погляньте, як це круто та стильно, святковий настрій з'являється сам собою, коли розпаковуєш таку красу😍. В коробочці засоби містяться додатково в спеціальному чохлі, який можна й надалі використовувати як органайзер або зручно брати з собою в дорогу.

І під цим святковим оформленням на нас чекають необхідні кожному чоловіку продукти: гель для душу, лосьйон після гоління та модні шкарпетки, які точно не залишать байдужим ані їх володаря, ані його домашніх😎.

Barbers Sacramento Premium Shower Gel - це сульфатний гель, який забезпечує максимальне очищення та при цьому містить зволожуючі компоненти (гліцерин та пантенол), що пом'якшують та захищають шкіру від пересихання. Аромат в тому числі забезпечують натуральна ефірна олія грейпфруту та екстракт сандалового дерева. Пахне цей гель деревинно-цитрусово з дрібкою прянощів, це така приємна чоловіча композиція, яка відчувається ще деякий час після душу.

Лосьйон Barbers London Aftershave Lotion містить в своєму складі спирт, але на диво він не сушить та не викликає пощипування після гоління. Думаю, що це заслуга таких інгредієнтів, як гліцерин, екстракт листя алое, пантенол, алантоїн та конопляна олія - всі разом вони працюють над пом'якшенням та заспокоєнням епідермісу. Аромат в нього імбирно-пряний, але не гучний і точно не схожий на "дідусів одеколон" 😆.

А шкарпетки - то просто зірка набору, виготовлені з 80 % бавовни, вони підкорюють своїм дизайном, адже коли їх власник лежить на дивані, то видно напис англійською "якщо ти це бачиш, принеси мені пива" 😁.

Знаючи смаки та любов до гумору (і пива), я точно була впевнена, що не прогадаю з подарунком - і не помилилась)). Чоловік сестри дуже задоволений і тепер поповнив ряди любителів Barbers🤩.