Найкраща сироватка з гіалуроновою кислотою у своїй ціні Vichy Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Fille
Якщо ви як і страждаєте від зневоднення/сухості шкіри - цей пост для вас. Антивікова сироватка з гіалуроновою кислотою для скорочення зморщок і відновлення пружності шкіри Vichy Liftactiv Supreme H.A. Epide, яка працює майже як Medik8, але вдвічі дешевша.
Зневоднена шкіра зі мною все життя, просто такий тип помножений на специфічну роботу щитовидки - і вуаля, без відповідного зволоження шкіра суха, у зморшках і тьм'яна. Біоревіталізація на мені працює, але дає набрякше обличчя - тому якісна зволожуюча косметика то моє все. І сюрприз, знайти робочу формулу вартістю не у півнирки досить складно.
Мій фаворит Medik8, але вона закінчується занадто швидко, а ціна 🥺
Що я очікую від класної гіалуронки?
- наповнену і пружну шкіру
- зменшення пор
- свіжий вигляд після використання
- накопичувальний ефект - тобто щоб при відміні на наступний день я не перетворилась у гарбуз.
Що дає сироватка Vichy Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler?
- заповнює мої мімічні зморшки на лобі, з якими справляється лише ботокс
- наповнює і ідеально зволожує шкіру
- стирає пори від достатнього зовложення
- ефект не зникає якийсь час після відміни.
Я не знаю сироватки яка б справлялась з доглядом як ця у цій ціновій категорії. Жодна корейська не працює так добре, вони просто інші.
Читала, що користувачі жалілись що іноді буває ця сироватка у більш рідкій формі - але мені дісталась густа.
Наношу увечері, після вмивання - на мокру шкіру або по тонеру. Моментально вбирається, і за 5 хв закриваю кремом. Результат зранку вище всіх похвал 👏
Мені дісталась по акцїї+ з подарунком - міні кремом для боротьби з пігментацією (якраз моя тема).
Додаю свотчі на руці, і фото заповненої мімічної зморшки на лобі (фото зблизька і без косметики - перепрошую за пігментацію). Так, зморшка не зникла - але виглядає значно краще 👌🏻 Бокових над бровами взагалі не стало видно.
Діліться своїми улюбленими сироватками. Яку не проміняєте ні на що інше?
Коментарі (0)