Румʼяна, які рекомендують багато блогерів
І чому не рекомендую їх я…
Знов, вкотре, я повелася на рекламу. Але, коли після покупки річ тебе радує і приносить задоволення- то одне; а коли розчаровує...і ти розумієш, що покупка даремна- то зовсім інше.
Ці румʼяна я дуже хотіла спробувати після численних рекомендацій. І одне радує, що купляла їх зі знижкою~300 грн.
З плюсів: гарний запах і упакування. Ну і відтінок, на перший погляд, мав би класно освіжати. Я люблю такі відтінки, вони ідеально підхо під мою шкіру.
Ті ж блогери порівнюють ці рум'яна з Dior. Не знаю, що по Dior...але ці точно не варті такого хайпу навколо них.
В них дуже суха і важка текстура. Вона кремова, але наноситься дуже важко.
В мене колись були кремові румʼяна Lamel...в рази дешевші і якісніші в макіяжі. ( Але мене від них висипало).
Вони важко наносяться. Я пробувала їх розтушувати спеціа льним пензликом для кремових румʼян- дуже проблемно і важко. Пробувала спонжем... теж важко тушуються, ще й спонж їх "зʼїдає " і взагалі не видно. Пальцями залишають плями.
Для тих, хто ще ніколи не користувався румʼянами- то взагалі не варіант.
Стійкості нема. Вони зникають дуже швидко.
Я люблю кремові текстури, в мене їх є багато, так як і багато румʼян. В мене є шоколадний бронзер Eveline- це любов. Він дуже класно тушується і взагалі безпроблемний. А з цими румʼянами повний завал.
На фото я нафарбована цими румʼянами. Година після макіяжу. Вони просто зникли з лиця.
І на цих фото я з румʼянами Bless і Catrice, в кінці дня. Так виглядав 8- годинний макіяж.
Коментарі (0)