Дуже красива ваніль Monotheme Vanilla Blossom
Monotheme Vanilla Blossom – дітище італійського бренду Monotheme Fine Fragrances Venezia, що спеціалізується на випуску недорогих моноароматів.
Кожен випущений Monothem парфум, як правило, присвячений одній квітці, яка і стає основною темою парфуму. На даний момент у колекції Monotheme більше 75 таких "квітів": Магнолія, Біла Гарденія, Тубероза, Вербена, Фіалка та багато інших. Але найпопулярніший - це, звичайно ж, Monotheme Vanilla Blossom ("Квітуча Ваніль")
Флакон Monotheme Vanilla Blossom також стилізований під старовину, точніше під флакон старовинного парфуму. Дещо дешево виглядає пластикова кришка, але то вже моя особиста думка. В цілому досить стильно та строго, без зайвої аляповатості. Розпилювач якісний, мілкодисперсний.
Піраміда Monotheme Vanilla Blossom не вирізняється особливим багатством. Але в цьому немає нічого дивного - це все-таки моноаромат. І панувати в ньому має одна нота - ваніль. А решта лише виступатиме красивим фоном.
Початкова нота: Ваніль, Орхідея
Нота серця: Фруктові ноти
Кінцева нота: Ваніль, Дерево
Особисто я ніяких фруктових нот у цьому ароматі я взагалі не почула. Ні на старті, ні пізніше. Зате вловила не заявлений у піраміді легкий мускус. Солодощів в Monotheme Vanilla Blossom дуже багато, але насолода ця виключно квіткова і аж ніяк не фруктова. Спочатку відчуваю димку мускусу та ванілі, у середині аромату найбільше помітні квіткові відтінки: трохи солодкуватий, дуже ніжно і легко.
Тут до квітів приєднується ваніль, дуже приємна і легка. Відразу вона вражає тим, що це та ваніль, що асоціюється з кондитерськими, пишними булочками.
Ваніль у цьому ароматі зовсім нетривіальна, ніби це квіти ванілі, вона в міру солодка, не виникає жодних думок щодо хлібобулочних виробів.
Це дуже красиво звучить: дуже так коректно, зовсім не випирає і не набридає.Стійкість порядку 4-5 годин на шкірі, в основі аромат стає ніжним-ніжним, повітряним, але при цьому зберігає відомий аромат ванілі.
База ванільно-деревна, дуже ніжна і така приємна. Зловила себе на думці, що була рада, якби подібний був, наприклад, у молочка для тіла чи крему. Шлейф помірний, аромат сидить досить близько до шкіри. Мені його постійно хочеться вловлювати, він дуже акуратний і не кричить, дуже легкий і такий приємний.
За свою вартість - це справжня знахідка, тож дуже рекомендую.
Коментарі (0)