Lily♥️

SOS ЗАСІБ НА ХОЛОДНУ ПОРУ!Відновлюючий захисний крем Cicalfate+ від Eau Thermale Avène

SOS ЗАСІБ НА ХОЛОДНУ ПОРУ!Відновлюючий захисний крем Cicalfate+ від Eau Thermale Avène

Минулого тижня в моїй косметичці з’явився супер трендовий "вірусний" чудо-зволожуючий крем), відомий як відновлюючий захисний крем Cicalfate+ Eau Thermale Avène 😎.

Оскільки погода постійно змінюється зараз : від м’якої до відтряної і морозної, а повітря стає все сухішим, моя шкіра переживає серйозну кризу) 😅 Мої руки, зокрема, дуже відчувають цей період, аж до того, що стають потріскані, інколи до ран та лущення.

Цього року я вирішила попіклуватися "на випередження", щоб не виникло знову такого.

Цей крем я пробую вперше, хоча вже раніше користувалася засобами від Avene.

Отож крем Cicalfate+ – потужний відновлюючий багатофункціональний засіб, за думкою багатьох косметологів є одним із найкращих продуктів для полегшення сухості та свербіння, від екземи, його можна використовувати для всієї родини, навіть для малюків.

Щодо складу тут поєднання:

• термальної джерельної води Avene відомої своїми зволожуючими та заспокійливими властивостями;
  • C+ Restore ТМ, який працює для відновлення та збереження шкірного бар’єру;
  • бджолиний віск;
  • гліцерин ;
  • мідно-цинковий сульфатний комплекс, який допомагає підтримувати здорове середовище шкіри.

Загалом я планую спробувати використовувати цей засіб на подразнені ділянки обличчя, або після плінгу на ніч. Для рук і ніг) Загалом за потреби. Найважливіше для мене, що цей крем не є комедогенним та загалом має хороший дієвий склад за приємну ціну!👌