Spodobaieva Maryna

Organic Shop Rose & Salt Body Polish

Останнім часом мені подобаються аромати чайної троянди, в мене вже був вдалий досвід з брендом The Body Shop та Зелена Аптека, про останній недавно я писала тут:

https://club.makeup.com.ua/post/53726/

Але тут знайомство трішки не задалося. Для початку почнемо з того, це саме пілінг.

Сольовий пілінг - це універсальний косметичний продукт, що допомагає швидко та якісно очистити шкіру від відмерлих частинок епідермісу, тонізувати тіло та наситити клітини шкіри корисними компонентами.

Пілінг для тіла Organic Shop Organic Rose & Sal м’яко допомагає оновити верхній шар епідермісу та покращити кровообіг у м'яких тканинах. Після застосування пілінгу шкіра буде ідеально м’якою, гладкою та сповненою сяйва. Засіб забезпечить її загальне розгладження та пришвидшить процеси оновлення, покращивши кровообіг.

🚩Засіб заснований на високоякісних сольових гранулах і містить ефірну олію троянди. Що не є правдою, так, як в складі саме гідролат (якщо простими словами).

Склад: SODIUM CHLORIDE, GLYCERIN, CETEARYL ALCOHOL, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER, AQUA, COCAMIDOPROPYL BETAINE, ROSA DAMASCENA FLOWER WATER, CITRIC ACID, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, PARFUM, CI 77742, LIMONENE, LINALOOL.

Особливості:

• Делікатно очищує шкіру;
  • Надає пружність;
  • Бореться із целюлітом;
  • Пом’якшує;
  • Надає шкірі ніжності й еластичності.

Враження:

Враження від нього 50/50. Почну з плюсів, в нього дійсно цікава текстура, схожа на густу та щільну пасту. Достатня кількість абразиву, який досить делікатний, як для солі. Шкіра після нього дійсно неймовірно ніжна.

Мінуси, сама текстура не дуже зручна в використанні, прийшлося діставати рукавичку, бо так результат ви не отримаєте. Дуже великий розхід, якщо хочеться класно пропрацювати ділянки, легко можна витратити за раз пів баночки. Ну й головне для мене, аромат. Трішки різкий аромат солі і штучної троянди. Звучить дивно, синтетично. Зараз прямо шкодую, що не обрала «Мед та корицю».

Багато моментів, напевно більше ні, чим так.

Дякую за увагу🩷