Anna_feerie

Час збирати врожай

Час збирати врожай
Час збирати врожай
Час збирати врожай

Креми від Shelly це моя особиста любов, адже вони набагато краще звололожують та живлять шкіру, ніж більшість засобів масмаркету. Мені достатньо нанести цей кремчик на ніч - і мої ручки не відчувають сухості та виглядають доглянутими🤗. В складі цілюще масло ши, а ще гліцерин, ланолін, олія виноградних кісточок, алантоїн та вітамін Е. Для довготривалості захисту та створення окклюзиву виробник також додав мінеральне масло та диметикон, але не лякайтесь, тут немає відчуття липкості або поліетиленової плівки - формула доволі збалансована та комфортна).

Час збирати врожай
Час збирати врожай

Аромат тут найосінніший з усіх можливих - пахне яблучною випічкою з корицею😍. Дуже смачний та приємний, одразу хочеться йти на кухню та пекти улюблений пиріг)). Консистенція доволі густа, тож розхід економний.

Після нанесення доволі швидко вбирається, при цьому руки не масні, а ніби покриті захисною плівочкою, яка забезпечує тривалий догляд та зволоження❤️.

Зважаючи, що крем йде у святковому пакуванні, то це чудовий подаруночок, який буде доречним та завжди корисним. Особисто я тепер хочу його в більшому об'ємі, щоб відчуття свят не залишало🤩.