Injul Cosmetics | Цукрова насолода д ля тіла
Injul Cosmetics Narcotic Elixir Body Scrub
Всім привіт!
Нещодавно я вже придбала від цього бренду кілька засобів, включаючи лосьйон для тіла натхнений нішевими парфумами Fleur Narcotique. Для мене бренд Injul Cosmetics став справжнім відкриттям, тому коли я побачила, що у них і скраб є з цієї лінійки, я відразу вирішила його спробувати.
Скраб знаходиться у баночці середнього розміру. Об'єм 250 мл. обсяг цілком оптимальний і логічний, оскільки склад засобу натуральний.
Упаковка має стриманий дизайн, при цьому виглядає дуже стильно і «дорого», також мені сподобалося, що вона прозора, завдяки чому я завжди бачу залишок засобу. Великий плюс, що додатково скраб захищений пластиковою мембраною.
При покупці баночка практично до краю заповнена «смачною» текстурою скраба, - відкривши упаковку, я буквально очманіла від його аромату, я не думала, що він буде НАстільки приємний.
У моєму користуванні були різні скраби, - як кавові, так сольові і цукрові.
Цей екземпляр відноситься до «цукрової» категорії, і одразу по текстурі зрозуміло, що він солоденький))
Текстура скрабу однорідна, звичайно ж жорстка, але при цьому шалено ніжна, - я і подумати не могла, що цукровий скраб може бути таким ніжним.
Колір скрабу дуже приємний, кремово-бежевий, а якщо придивитися, то можна побачити в текстурі невеликі частинки цукру.
Аромат максимально насичений і просто нереальний якийсь…
Квітковий букет свіжих півонії, з легкими фруктовими нотками огортають тіло та всю ванну кімнату елегантним солоким ароматом розкоші.
Я можу точно сказати, що цей скраб ароматний і найприємніший з усіх, якими я коли-небудь користувалася.)
Я використовую скраб 2-3 рази на тиждень, за потреби моєї шкіри.
Найчастіше використовую його у вечірній час доби, коли хочеться добре розслабитись та відпочити.
Перед застосуванням я очищаю шкіру гелем для душу, після чого наношу невелику кількість скрабу на бажані ділянки - за рахунок пластичної однорідної текстури, витрата скрабу досить економічна і баночки 250 г вистачає на місяць, а то й більше.
Скраб слід наносити на вологу шкіру, тоді він розподіляється дуже легко, плавно і рівномірно - також хочу відзначити, що в процесі нанесення скраб не розтікається по шкірі і не обсипається, процес максимально комфортний і приємний.
Після розподілу я залишаю скраб на шкірі на ~ 3 хвилини, після чого змиваю проточною водою - змивається скраб дуже легко і швидко, не залишаючи липкого і жирного шару.
Також скраб не стягує і не сушить шкіру, проте на ній залишається щось на кшталт зволожуючої плівки, що я вважаю за достоїнство засобу.
Цукровий скраб для тіла Injul Cosmetics - це чудовий засіб для догляду за шкірою, який має низку корисних властивостей!
- Сахароза - абразивний компонент, який відлущує ороговілі клітини шкіри, дбайливо відшліфовує шкіру без травмування.
- Кокосова та мигдальна олії - помʼякшують, живлять та зволожують шкіру.
Текстура і аромат скрабу потрапили в саме серце ... Я тільки заради них готова купувати цей засіб знову і знову.
Дуже сподобалося, що за текстурою скраб однорідний, не дуже пухкий, завдяки чому нанесення проходить м'яко, рівномірно і невимушено, також порадувало, що скраб добре змивається і не залишає неприємних відчуттів.
Скраб, однозначно, ніжний і делікатний, при цьому він дуже добре скрабує і відлущує ороговілий частинки шкіри, надаючи їй нереальну гладкість і м'якість.
Формат та дизайн упаковки – однозначно стильні та своєчасні, таким засобом подвійно приємно користуватися.
Кому підійде цей скраб? Засіб підійде будь-якому типу шкіри, у тому числі власникам сухої та чутливої шкіри, - склад скрабу натуральний, зрозумілий та безпечний, плюс до всього ефективний у плані догляду.
-Моя щира рекомендація-
Коментарі (0)