Мініпалетка, яку можн а завжди носити з собою
Мої улюблені сяючі і базові відтінки 💝
Сьогодні хочу трошки розповісти про Catrice Mini Eyeshadow Palette 010
Я вважаю, що такі мініпалетки для макіяжу очей - це просто знахідка! Вони дуже мобільні і їх завжди можна взяти з собою. Ця серія дає нам змогу користуватися п'ятьма прекрасними відтінками. Два сяючі, дуже ніжні і святкові. І три базові- матові: світленький, яким я найчастіше і користувалася, кавовий і темно-коричневий, що просто ідеально виглядає, якщо я використовую його для малювання стрілок 😚
Склад і Деталі
У складі цих тіней є трояндова олія. Також зазначено, що вони виготовлені на основі натуральних мінералів, без парабенів і є 100% веганським продуктом.
Склад:
Talc, Mica, Magnesium Stearate, Ethylhexyl Palmitate, Dimethicone, Caprylic/Capric Triglyceride, Hydrogenated Polyisobutene, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Tin Oxide. May contain: Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Ultramarines (CI 77007), Blue 1 Lake (CI 42090), Red 40 Lake (CI 16035), Yellow 5 Lake (CI 19140)
Ще хочу зазначити, що дизайн упаковки дуже стильний. Я дуже рідко бачила і купувала палетки в таких білих пакуваннях, тому ця мені дуже до вподоби 💝
І хоча, на превеликий жаль, моя камера не була здатна передати те сяйво і кольори, але я сподіваюся, що фото хоча б трохи але допомогли зрозуміти як палетка виглядає в реальності.
Країна ТМ:
Німеччина
Зроблено в:
Німеччина
Об'єм:
4g
Я досі користуюся цією гарною палеткою і дуже люблю як легко і натурально мій макіяж виглядає. Я закохалася у кожен відтінок з цих п'яти 💝
Коментарі (0)