krutoguuz

ЗБИРАЄМО ПАРФУМЕРНИЙ ГАРДЕРОБ ДЛЯ МЕНЕ

Нещодавно я відкрила для себе, що мені можуть подобатися багато ароматів, а не тільки один. І почала шукати, щось новеньке для себе, мій вибір пав на набір парфумів Le Pelerin і я обрала набір з квітковими ароматами.

Які аромати входять до набору?

• Le Pelerin Tuberose Illusion – 3 мл
  • Le Pelerin Adamant Mist – 3 мл
  • Le Pelerin Porto Rose – 3 мл
  • Le Pelerin Floritida – 3 мл
  • Le Pelerin Night in Excelsior – 3 мл

В цьому наборі є ноти однієї квітки чи букету в «серці» аромату.

Далі поговоримо детальніше про кожен з них окремо.

Night in Excelsior – це квітково-фруктове «серце», яке відчуває радість і свято життя. Аромат щирої посмішки, що захоплює калейдоскопом фруктових нот.

Початкова нота: Фруктовий акорд, Шампанське
Нота серця: Персиковий цвіт
Кінцева нота: Бурштин, Білий мускус, Ліс

Спочатку відчувається солодкава квітковість, а потім відкривається мускус з дуже легкими нотками ладану та хвої.

Стійкість:

Стійкість аромату мене приємно вразила, бо він відчувався на одязі протягом робочого дня. А це понад 10 годин.

Floritida – палка, пристрасна і ніжна водночас. Квіткові та фруктові ноти розбурхують уяву, зливаються, зачаровують поступово наростаючою спокусою вершків ароматного десерту. Аромат втілює звабливість солодкої піна-колади та елегантний букет туберози, лілії, жасмину, підкорює дружелюбністю і романтичністю.

Верхні ноти: ананас, кокос, чорна смородина, мандарин, м'ята

Середні ноти: жасмин, квіти апельсина, тубероза, лілія

Базові ноти: ваніль, молоко, вершки, сандал, мускус

Цей аромат один з фаворитів з даного набору. Тут відчувається легкість, море і легкий літній бриз. А якщо в нотах, то ананас та кокос, які в дуеті дають той самий аромат солодкої піна-колади, а вершки, ваніль і молоко довнршують цю композицію. І такою дуже легкою свіжістю та звабливістю відчуваються легкі ноти жасмину та лілії.

Стійкість:

Ідентична до попереднього, але мені подобплося саме наносити на одяг дані аромати, тоді вони довше відчуваються і не змінюють своє звучання.

Tuberose Illusion – свіжі верхні тони бергамоту й мандарина плавно перетікають у п’янкий квітковий букет «серця» з квітів апельсина і туберози. Композиція згущується і тягнеться звабливим мускусним шлейфом з підтоном вершків.

Верхні ноти: бергамот, мандарин

Середні ноти: квітка апельсина, тубероза

Базові ноти: мускус

В цьому парфумі мені відчувається франжипанія, але я думаю саме цей аромат тут надає тубероза. А завершує цю композицію нотка пудрового мускусу. Хоча я його люблю не дуже, але тут відчувається легко і не душить мене.

Стійкість:

Якщо нанносити аромат на речі, то стійкість до прання. На тканинах неймовірно чудов тримається.

Porto Rose –аромат із пристрасним жіночим характером. Він залишає за собою право на непостійність, динамічно змінює настрій від грайливого фруктово-винного першого епізоду, через медовий нектар серця композиції, і до трохи землистих, шкіряно-деревних нот фіналу картини. Головна роль в цій композиції відведена троянді, огорненій ніжними квітами апельсина з тонким присмаком ладану.

Верхні ноти: персик, іланг-іланг, мандарин

Середні ноти: квіти апельсина, троянда, мед

Базові ноти: ладан, пачулі, шкіра, ваніль

Це дуже складний аромат, з яким мені так і не вдалося подружитися.

Тут я відчуваю дуже рідкий аромат жасмину, який нам надає іланг-іланг. Який переходить в солодкі ноти пачулі. Для мене це занадто інтенсивно, бо я не є прихильницею східних ароматів.

Але якщо ви любите всяке різне східне наприклад засоби від Tesori d`Oriente або LA SULTANE DE SABA, то вам зайде!

Стійкість:

Стійкість в нього теж хороша, але через те що він не мій "типаж" я його прям занадто сильно відчувала.

Якщо ви прихильник таких ароматів, напишіть мені я вам подарую його)

Adamant Mist – це ніжно-солодке перше враження і глибокий пудровий квітковий букет в середніх нотах. Троянда, фіалка, півонія, фрезія, геліотроп переплітаються в мрійливо-модерному згущенні ліній і залишають по собі незабутній післясмак ванілі кедру та мускусу.

Верхні ноти: мигдаль, гвоздика

Середні ноти: фрезія, троянда, фіалка, півонія, геліотроп

Базові ноти: ваніль, кедр, мускус

Цей аромат другий з фаворитів з даного набору. Тут відчуваються прерасне поєднання квіткових нот, які довершує ваніль з нотками мускусу. Звучить це дуже ніжно та жіночно.

Стійкість:

Ще раз поворюся, що в них стійкість перевершує вартість, тут 100/10.

В кожного аромату є своя історія, листівка та марка-наклейка, тому це дуже прикольний варінт проведення часу для себе та знайомства з ароматами. Бо іноді по опису так важко визначити свого фаворита. А також чудовий варіант для подарунку.

А ви купуєте пробники чи відразу берете завжди повнорозмірвні парфуми?