ЗБИРАЄМО ПАРФУМЕРНИЙ ГАРДЕРОБ ДЛЯ МЕНЕ
разом з Le Pelerin
Нещодавно я відкрила для себе, що мені можуть подобатися багато ароматів, а не тільки один. І почала шукати, щось новеньке для себе, мій вибір пав на набір парфумів Le Pelerin і я обрала набір з квітковими ароматами.
Які аромати входять до набору?
- Le Pelerin Tuberose Illusion – 3 мл
- Le Pelerin Adamant Mist – 3 мл
- Le Pelerin Porto Rose – 3 мл
- Le Pelerin Floritida – 3 мл
- Le Pelerin Night in Excelsior – 3 мл
В цьому наборі є ноти однієї квітки чи букету в «серці» аромату.
Далі поговоримо детальніше про кожен з них окремо.
Night in Excelsior – персикове шампанське з бурштиновими нотками
Night in Excelsior – це квітково-фруктове «серце», яке відчуває радість і свято життя. Аромат щирої посмішки, що захоплює калейдоскопом фруктових нот.
Початкова нота: Фруктовий акорд, Шампанське
Нота серця: Персиковий цвіт
Кінцева нота: Бурштин, Білий мускус, Ліс
Спочатку відчувається солодкава квітковість, а потім відкривається мускус з дуже легкими нотками ладану та хвої.
Стійкість:
Стійкість аромату мене приємно вразила, бо він відчувався на одязі протягом робочого дня. А це понад 10 годин.
Le Pelerin Floritida – свіжий квітковий букет з нотами ванільного молока
Floritida – палка, пристрасна і ніжна водночас. Квіткові та фруктові ноти розбурхують уяву, зливаються, зачаровують поступово наростаючою спокусою вершків ароматного десерту. Аромат втілює звабливість солодкої піна-колади та елегантний букет туберози, лілії, жасмину, підкорює дружелюбністю і романтичністю.
Верхні ноти: ананас, кокос, чорна смородина, мандарин, м'ята
Середні ноти: жасмин, квіти апельсина, тубероза, лілія
Базові ноти: ваніль, молоко, вершки, сандал, мускус
Цей аромат один з фаворитів з даного набору. Тут відчувається легкість, море і легкий літній бриз. А якщо в нотах, то ананас та кокос, які в дуеті дають той самий аромат солодкої піна-колади, а вершки, ваніль і молоко довнршують цю композицію. І такою дуже легкою свіжістю та звабливістю відчуваються легкі ноти жасмину та лілії.
Стійкість:
Ідентична до попереднього, але мені подобплося саме наносити на одяг дані аромати, тоді вони довше відчуваються і не змінюють своє звучання.
Tuberose Illusion - цитрусовий мускус
Tuberose Illusion – свіжі верхні тони бергамоту й мандарина плавно перетікають у п’янкий квітковий букет «серця» з квітів апельсина і туберози. Композиція згущується і тягнеться звабливим мускусним шлейфом з підтоном вершків.
Верхні ноти: бергамот, мандарин
Середні ноти: квітка апельсина, тубероза
Базові ноти: мускус
В цьому парфумі мені відчувається франжипанія, але я думаю саме цей аромат тут надає тубероза. А завершує цю композицію нотка пудрового мускусу. Хоча я його люблю не дуже, але тут відчувається легко і не душить мене.
Стійкість:
Якщо нанносити аромат на речі, то стійкість до прання. На тканинах неймовірно чудов тримається.
Porto Rose – шкіряно -квітковий та цитрусовий аромат
Porto Rose –аромат із пристрасним жіночим характером. Він залишає за собою право на непостійність, динамічно змінює настрій від грайливого фруктово-винного першого епізоду, через медовий нектар серця композиції, і до трохи землистих, шкіряно-деревних нот фіналу картини. Головна роль в цій композиції відведена троянді, огорненій ніжними квітами апельсина з тонким присмаком ладану.
Верхні ноти: персик, іланг-іланг, мандарин
Середні ноти: квіти апельсина, троянда, мед
Базові ноти: ладан, пачулі, шкіра, ваніль
Це дуже складний аромат, з яким мені так і не вдалося подружитися.
Тут я відчуваю дуже рідкий аромат жасмину, який нам надає іланг-іланг. Який переходить в солодкі ноти пачулі. Для мене це занадто інтенсивно, бо я не є прихильницею східних ароматів.
Але якщо ви любите всяке різне східне наприклад засоби від Tesori d`Oriente або LA SULTANE DE SABA, то вам зайде!
Стійкість:
Стійкість в нього теж хороша, але через те що він не мій "типаж" я його прям занадто сильно відчувала.
Якщо ви прихильник таких ароматів, напишіть мені я вам подарую його)
Adamant Mist – квіткова ваніль з мускусом
Adamant Mist – це ніжно-солодке перше враження і глибокий пудровий квітковий букет в середніх нотах. Троянда, фіалка, півонія, фрезія, геліотроп переплітаються в мрійливо-модерному згущенні ліній і залишають по собі незабутній післясмак ванілі кедру та мускусу.
Верхні ноти: мигдаль, гвоздика
Середні ноти: фрезія, троянда, фіалка, півонія, геліотроп
Базові ноти: ваніль, кедр, мускус
Цей аромат другий з фаворитів з даного набору. Тут відчуваються прерасне поєднання квіткових нот, які довершує ваніль з нотками мускусу. Звучить це дуже ніжно та жіночно.
Стійкість:
Ще раз поворюся, що в них стійкість перевершує вартість, тут 100/10.
В кожного аромату є своя історія, листівка та марка-наклейка, тому це дуже прикольний варінт проведення часу для себе та знайомства з ароматами. Бо іноді по опису так важко визначити свого фаворита. А також чудовий варіант для подарунку.
А ви купуєте пробники чи відразу берете завжди повнорозмірвні парфуми?
Коментарі (0)