Шимерна парфумована пудра з ароматом ванілі від Олі Полякової
Делікатне сяйво для шкіри та прикраса туалетного столика
Всім привіт ❤️ Шимерна пудра від Олі Полякової довго була в моїх хотілках. Я часто "вмовляю" себе не робити нераціональних покупок тільки тому що "гарний флакончик" або в "мене такого ще не було") Але як і будь-яка дівчина я люблю оточувати себе красивими речами , і тому обіцянки дані самій собі я не завжди стримую)
Так в моїй колекції з'явилась нова річ на покупку якої мене спонукав неймовірно естетичний флакон , в середині якого ховається такий засіб як шимерна пудра для обличчя та тіла. Пудра була створена за участі української співачки Олі Полякової . Так так, якщо ви не знали, у Олі є власний косметичний бренд. Не скажу що я прихильниця зірки , але в неї в лінійці багато цікавих продуктів, серед яких декоративна косметика, засоби для догляду та парфуми.
Упакування
Пудра запакована в приємну на дотик картонну коробочку з soft touch ламінацією. Її надзвичайно приємно тримати в руках. Дизайн виконаний в елегантному чорному кольорі з золотими вставками, надписи також зроблені золотою фарбою. Друк якісний ,чіткий, все зроблено на вищому рівні. Флакон з пудрою знаходиться всередині коробки разом мішечком для зберігання. Мішечок пошитий з матеріалу схожого на бархат , має зав'язки. На ньому нібито вишиті ініціали Олі Полякової, але насправді вони нанесені фарбою.
Сама пудра знаходиться безпосередньо в скляному флаконі, дизайн якого цікавий та оригінальний.
Флакон дзеркальний , золотий. У верхню частину вбудований помповий розпилювач-груша, який має декілька видів захисту від випадкового натискання- пластикову прозору кришечку що надягається зверху та силіконовий обмежувач.
Сам флакон достатньо мініатюрний,він містить всього 5 г. продукту. Але який же він красивий! Справжня прикраса туалетного столика.
Доречі мішечок вкладений не просто так, дзеркальне покриття флакону нестійке, на ньому з'являються подряпини просто від усього , тому носити з собою пудру необхідно тільки в захисті, інакше загальний вигляд дуже швидко зіпсується.
Консистенція та аромат
Пудра має невагому консистенцію , молочного кольору та містить в собі величезну кількість дрібних золотаво-перламутрових часточок ( шимеру) Аромат ніжний, ванільний, відчувається лише при натисканні на грушу та нанесенні на шкіру, на тілі довго не тримається.
Використання
Перед використанням необхідно добре струсити флакон а потім за допомогою натискання на помпу розпорошувати засіб на тіло та обличчя стільки разів скільки треба.
Пудра легко осідає на шкіру, майже невагомо. Для найкращого результату можна попередньо нанести на необхідні ділянки крем або молочко, так шимер буде краще триматися. Але і на с ухій шкірі сяйво зберігається впродовж певного часу.
Природнє освітлення
Шимер настільки делікатний що при природному освітленні виглядає ніжно та ненав'язливо. Його можна використовувати для обличчя в якості хайлайтера. Пудра має м'яке напівпрозоре сяйво , виблискує лише під певним кутом нахилу.
Штучне освітлення