enchantress

комплексний догляд за шкірою від 𝙍𝙀𝙇𝘼𝙉𝘾𝙀 (ч.1)

Отже, я придбала тонік-міст для обличчя з ніацинамідом та Na-PCA, гідрофільну олію з мигдальною олією й екстрактом бергамоту, пінку з молочною кислотою й екстрактом центели азіатської. Огляд на кожен з продуктів можна знайти в моєму блозі.

Далі піде мова про гідрофільну олію для обличчя з мигдальною олією й екстрактом бергамоту.

одразу хочу попередити для кращого розуміння: в мене комбінована шкіра, схильна до висипань(усі склади косметики перевіряю на наявність комедогенних компонентів, і, спойлер, нічого не було виявлено)

і ще один спойлер: мені все зайшло і все можу рекомендувати! але постривайте, давайте поясню що до чого

Склад: Caprylic/Capric Triglyceride, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Polyglyceryl-3 Cocoate, Polysorbate 80, Glyceryl Oleate, Polyglyceryl-3-Polyricinoleate, Olea Europaea Oil Unsaponifiables, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Essential Oil, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Butylated Hydroxy Toluene.

що заявлено виробником:

• гідрофільна олія забезпечує глибоке очищення поверхні обличчя та пор;
  • може використовуватися як доповнення багатоетапного очищення;
  • мигдальна олія містить майже 70% мононенасиченої олеїнової кислоти, лінолеву кислоту та невелику концентрацію насичених жирних кислот;
  • вітамін Е виступає як вологоутримуючий і пом'якшувальний компонент;
  • екстракт бергамоту має антибактеріальний та антисептичний вплив на шкіру;
  • гідрофільна олія запобігає виникненню сухості та стягнутості;
  • зберігає цілісність гідроліпідного бар'єру;
  • нормалізує тонус шкірного покриву.

Робила замовлення ще наприкінці липня, досвід користуваня - 3 місяці. Не занадто рідка гідрофільна олія з приємним ароматом об'ємом 100 мл. Сама тара виготовлена зі скла, має зручний дозатор. На самій банці вказана назва, тож не преплутаєте на поличці з іншими продуктами бренду. Що стосовно складу, відсутні комедогенні компоненти, як я і казала раніше, для мене це має велике значення. За 3 місяці користування не маю жодних нарікань, навпаки: чудова ціна, зручний формат, покупку можна оновлювати раз на півроку, в порівнянні з іншими гідрофільними оліями ні разу не гірше (маю досвід з продуктами від Holika Holika, Bielenda і Hillary) одним словом - мрія. Особисто я обираю саме цей продукт для очищення шкіри від сонцезахисного крему, косметики тощо через якість (ретельність і м'якість) очищення. З фотографій видно, що олійки лишилося на декілька застосуваннь.. покупку буду повторювати!

Хочу наголосити, гідрофільна олія не призначена для видалення макіяжу з очей і наноситься на сухе обличчя сухими руками. Пам'ятайте: олія не може використовуватися як самостійний продукт для очищення шкіри. Також майте на увазі, в складі є мигдальна олія, яка пришвидшує відлущування шкіри, і може бути як перевагою, так і недоліком, а саме: треба бути уважними людям, які в догляді(а також в лікувані акне ретиноїдами як місцевими, так і системними) використовують ретинол і його похідні.

Висновок: формула - супер, дизайн пречудовий, а ціна більш ніж приємна і доступна, моя оцінка - відмінно