дика яґіда

Коли хотіла підкорити Вегас, але … ⛃ Avenue Des Parfums Lucky Vegas ♤ ♧ ♡ ♢

Обираючи парфуми Lucky Vegas від Avenue Des Parfums я була впевнена в тому, що виграю. Що могло б піти не так?

Деревний, східний аромат із нотками джину, мʼяти та шкіри, звучить цікаво. Для чоловіків? Мене це не лякає, я вже давно не вбачаю в парфумерії статі.

Але Вегас виявився цікавішим, ніж я очікувала. І, на жаль, не моїм(

Аромат для мене відкрився важко, я намагалась подружитись і експериментувала із нанесенням, дозуванням, температурою.

Скажу про себе - я звикла користуватись парфумованими містами, легкими парфумами, чимось не вибагливим та простим, зазвичай. Тож можливо мені потрібен час, щоб знайти конект із більш глибокими та нішевими ароматами.

Пакування -

Стандартний картонний ложемент, надійно запакована пляшечка всередині коробки. Але є дрібниця, яка мене налякала. Це дзеркальна кришка) якось я нахилилась над парфумами та краєм ока побачила себе і відображення та злякалась. Це було і смішно і страшно) тож, будьте обережнішими.

Тож кому потрібно придивитись до цього аромату?

Я чесно не знаю) Ніхто не може вгадати із тим, чи сподобається вам аромат чи ви будете із ним ворогами і подаруєте комусь зі своїх родичів. Парфуми це дуже індивідуально, але варто спробувати, бо виграє той, хто грає 🃏