Цей аромат занурює мене в ольфакторний екстаз
Вдала новинка від Avenue Des Parfums викликала в мене масу задоволення, що ж так покорило моє серденько?
Цей парфум унікальний тим, що він такий багатогранний і одночас дуже універсальний. Тут ви не знайдете гірких, задушливих чи гіркуватих ноток, адже тут настільки ідеально скроєна аромакомпозиція, що не буде дратувати нікого, адже кожен компонент в піраміді доволі стримано себе поводить. При цьому аромат не банальний, він дуже навіть цікавий і особливий. І таке поєднання викликає захват, ну невже можна зробити аромат без якихось специфічних нот таким вийнятковим.
Hot San Paulo-красивий, яскравий, соковитий з легкою кислинкою.
Відчуваю ніжні квіти апельсинового дерева , солодкі цитруси, і смородину на хмаринці чарівної лаванди. Це для мене дійсно ідеальне поєднання і такі ноти я частенько шукаю в парфумерії останнім часом.
Піраміда:
Початкова нота: Лаванда, Мандарин, Петітгрейн, Чорна смородина
Нота серця: Апельсиновий цвіт, Жасмин, Лаванда
Кінцева нота: Кедр, Мускус, Сіра амбра
Аромат дуже жіночний і тендітний. Я навіть уявляю його на нареченій, повернувши час назад я б з радістю прикрасила цей хвилюючий день такою піднесеною аромакомпозицією.
Це дійсно аромат-свято!
Пульвелізатор дрібно розносить легку хмаринку парфумів на тіло і одяг, працює справно і діє делікатно, не залишаючи слідів на одязі.
Стійкість чудова, години 4 на шкірі і декілька днів на верхньому одязі (до 2-ох днів)
Парфум шлейфовий.
Також він для мене доволі універсальний, бачу його в будь-яку пору року. Зараз восени він прекрасно звучить, особливо, коли трішки настоявся, то став просто неймовірним.
Висновок тут простий) Це ідеальний парфум і став одним з моїх улюблених, обожнюю дуже...
Коментарі (0)