ViKhur

Коричнева туш для вій від Essence

Купила туш від Maybeline Sky High - ну бо вона всьоди була і дійсно гарна в упакуванні. Але я була не в захваті від її гнучкої кісточки. Ну не тяне ця туш на 350 грн.

Тут на неї огляд : https://club.makeup.com.ua/post/42609/

Essence напевно косить під Maybeline, бо візуально мені схожа. Ясно,що то не той дизайн і все таке. Але нічим не гірша, і коштує вдвічі дешевше.

Хоча проблеми з тушю я рідко маю. Мені майже всі підходять і я без проблем намалюю вії будь чим.

Але маркетинг робить свою справу. Хочеться спробувати те,що на слуху.

Лімітована серія Essence Lash Extreme & Volume Mascara – це туш, що здатна надати віям об’єму та довжини одним доторком. Засіб має легку та безпечну формулу з насиченими пігментами, які миттєво надають віям виразності. Інноваційна супергнучка щіточка запобігає склеюванню та ефективно розпушує вії, додаючи погляду виразності. Завдяки коротким і довгим щетинкам вона захоплює та профарбовує вії по усіх довжині лінії росту та в куточках очей. Такий погляд дійсно чарує.Особливості Essence Lash Without Limits Extreme & Volume Mascara:- формула без компонентів тваринного походження, ароматизаторів, парабенів і спирту;

Туші від Eveline теж дуже люблю. За свою ціну - топ. Але чомусь їхні туші коричневі вдвічі дорожчі від чорних.

Протягом року точно, користуюся кольоровими. Бургунді, коричневі. На чорну переходити не хочеться вже.