Marinka🌈Rainbow

Відновлювальна сироватка навколо очей HILLARY Anti- Fatigue Serum

Всім привіт ❤️

Ця сироватка потрапила до мене в потрібний час, тому я змогла об'єктивно оцінити її . Якось в купу співпали ранні підйоми та недосипання, плюс довге сидіння за монітором комп'ютера . Дефіцит сну одразу себе проявив набряками під очима і особливо помітними стали синці в куточках очей. Тому догляд за шкірою навколо очей я доповнила сироваткою Anti-Fatigue від Hillary. Далі детальніше я розповім про цей засіб а також покажу результати після двох тижнів використання.

Сироватка знаходиться в скляному затемненому флаконі , її об'єм 10 мл. Такого об'єму цілком достатньо, адже шкіра під очима потребує меншої кількості засобу. На флаконі розміщена етикетка, на передній стороні якої надрукована назва бренду та засобу, а на тильній - вся необхідна інформація, склад продукту та спосіб використання. Дозатор - скляна піпетка з силіконовим наконечником. Наконечник м'який силіконовий, добре набирає та віддає продукт.

Попередньо флакон був вкладений в картонну коробку. В цілому дизайн лаконічний, приємний для очей та сучасний. Елементи у вигляді нашого прапору та тризуба гордо красуються на пакуванні і доводять що українська косметика може бути якісною та на високому рівні.

Сироватка прозора, за текстурою густа, гелева. Має на мій погляд аромат м'ятного чаю , дуже приємний та ненав'язливий.

Aqua, Propanediol*, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Caffeine**, Trehalose**, Betaine**, Methylsulfonylmethane, Camellia Sinensis Leaf Extract*, Sodium Hyaluronate, Amorphophallus Konjac Root Extract Powder**, Benzyl Alcohol (and) Benzoic Acid (and) Dehydroacetic Acid*, Polyglyceryl-4 Caprylate (and) Decyl Glucoside (and) Sodium Lauroyl Glutamate (and) Diglycerin*, Parfum.

Активні інгредієнти:

Активні інгредієнти

Кофеїновий порошок:

• діє як антиоксидант;
  • покращує мікроциркуляцію;
  • зменшує набряклість шкіри;
  • прибирає темні кола навколо очей.

Екстракт зеленого чаю:

• забезпечує захист від вільних радикалів і ультрафіолету;
  • має протизапальну дію;
  • стимулює кровообіг ніжної шкіри навколо очей.

Екстракт Алое вера:

• має антивікову, антиоксидантну, загоюючу та протизапальну дію;
  • забезпечує живлення, знімає подразнення і заспокоює шкіру;
  • сприяє регенерації, активно зволожує.

1 Water
Розчинник
2 propanediol
Розчинник
Зволожувач
3 aloe barbadensis leaf juice
Зволожувач
Заспокійливі властивості
4 caffeine
Антиоксидант

5 Trehalose
Зволожувач

6 Betain

Зволожувач

7 Метілсульфонілметан

8 Чай зелений (camellia Sinensis) - неферментований чай. Сухий екстракт

9 Гіалуронат натрію (Sodium Hyaluronate) - натрієва сіль гіалуронової кислоти

Ідентичний до шкіри інгредієнт, зволожувач

10 Amorphophallus konjac root powder - корінь конджаку -містить білок, вуглеводи, ліпіди, натрій, калій, магній, залізо, фосфор, мідь, цинк, вітамін А, вітамін Е, вітамін D, вітамін В1, вітамін В2, вітамін В6, вітамін В12, вітамін С, пантотенат. , ніацин, жирні кислоти та фолієва кислота.

11 Parfum

Завдяки текстурі аква-гелю сироватка легко розподіляється по шкірі та швидко поглинається, при цьому не утворюючи плівки та не залишаючи липкості. Сироватка має легкий освіжальний ефект , одразу після нанесення я відчуваю прохолоду яка зникає через декілька хвилин. Шкіра навколо очей одразу стає гладенькою та наповненою , але я все таки відчуваю стягнутість. Так як я завжди сироватку закриваю кремом , то стягнутість в моєму випадку ніяк не впливає на комфортні відчуття в подальшому, але власницям сухого типу шкіри варто мати це на увазі.

Сироватка добре прибирає набряки . Якщо напередодні у вас була безсонна ніч і ви хочете стерти сліди втоми, то засіб у цьому допоможе. Окрім того серум має помірну освітлювальну дію що при щоденному використанні має ефект накопичення.

Гіалуронова кислота в складі допомагає утримувати вологу в верхніх шарах шкіри, тому мімічні зморшки та складочки вирівнюються та стають менш помітними.

Екстракт алое має заспокійливу та ранозагоювальну дію, тому сироватка добре підійде навіть для чутливої шкіри. Не викликає роздратувань та подразнень.

А тепер наглядно результати. Перше фото було зроблено на початку користування сироваткою, друге - через 2 тижні щоденного користування ( наносила сироватку вранці та ввечері перед сном)

За 2 тижні використання помітно зменшились ( висвітлились) синці в куточках очей. Мішки під очима ( набряклість) зійшли на ні, наче після охолоджувальних патчів. Шкіра навколо очей стала світлішою, зволоженою, гладенькою. Лінії заломів трохи вирівнялись та не такі помітні.

З сироваткою Anti-Fatigue від Hillary я отримала виразний погляд та сяючу і доглянуту шкіру навколо очей. Я думаю фото кажуть самі за себе.

Можу сміливо рекомендувати відновлювальну сироватку для шкіри навколо очей від Hillary. Вона дійсно працює та показує чудові результати!

Дякую за увагу 🫶