lyuba_belllaaa

Новий улюблений мінеральний санскрін: Сolorescience Sunforgettable Total Protection Face Shield

Новий улюблений мінеральний санскрін: Сolorescience Sunforgettable Total Protection Face Shield

Моя історія - лише санскріни на фізичних фільтрах.

Я не буду розповідати який вам потрібен, для цього краще запитати косметолога або дерматолога.

Зупинюсь на перевагах, які працюють для мене і через які я обираю ці засоби.

- фізичні фільтри більш стабільні. Фізичні фільтри, такі як оксид цинку та діоксид титану, є більш м’якими на шкірі та менш схильні викликати алергічні реакції або подразнення, що особливо важливо для людей із чутливою шкірою або схильністю до пігментації.

- діють зразу після нанесення. Фізичні санскріни починають діяти одразу після нанесення, оскільки вони створюють захисний бар'єр на поверхні шкіри, який відбиває UV-промені. Хімічним санскрінам, які поглинають UV-промені, потрібно кілька хвилин, щоб активуватися, що може бути недоліком під час негайного перебування на сонці

- викликають менше подразнень. Оскільки фізичні санскріни не вступають у хімічні реакції в шкірі, вони не сприяють утворенню вільних радикалів, які можуть погіршити пігментацію. Це особливо важливо для шкіри з мелазмою або постзапальною гіперпігментацією, адже фізичні фільтри знижують ризик додаткового подразнення та запалення, які можуть посилити пігментацію.

- захищають від всіх типів променів. Фізичні фільтри надійно захищають як від UVA-, так і від UVB-променів, що знижує ризик утворення нових пігментних плям та посилення існуючої пігментації, оскільки UVA-промені проникають глибше і можуть стимулювати вироблення меланіну.

Якщо ви маєте пігментацію - мінеральні фізичні санскріни вам просто показані.

Отже Sunforgettable® Total Protection™ Face Shield | Сонцезахисний крем для обличчя SPF 50

Це водостійкий сонцезахисний крем для обличчя

Має легкий рожево-бюежевий пігмент, і не вибілює обличчя. Має силікони, наноситься супер легко і не залипає. Подразнень і прищиків не викликає (але у мене суха шкіра). Має якісь супер запатентований антиоксидантний комплекс захисту від сонця.

Ступінь UV-захисту: SPF 50 / PA+++
Водостійкість: 40 хвилин

Об’єм: 55 мл
(Це до 90 днів регулярного використання - я вкладаюсь десь в 60-70 днів, але оновлюю його двчі на день мінімум).

Що по складу і характеристиках?

- засіб з 12% цинк оксиду забезпечую дуже високий рівень захисту

- є природні екстракти та антиоксиданти, аллантоїн, ніаміцидин і що тільки ні.

Повний склад для тих хто цікавиться.

Zinc Oxide 12% Water, Butyloctyl Salicylate, C12-15 Alkyl Benzoate, Isododecane, Lauryl PEG-8 Dimethicone, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Propanediol, Dimethicone, Niacinamide, Caprylyl Methicone, Dimethiconol/Propylsilsesquioxane/Silicate Crosspolymer, Trilaureth-4 Phosphate, Allantoin, Tremella Fuciformis Sporocarp Extract, Bisabolol, Disodium Lauriminodipropionate Tocopheryl Phosphates, Caesalpinia Spinosa Fruit Pod Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Sprout Extract, Glycerin, Tocopherol, Lauryl PEG-10 Tris(trimethylsiloxy)silylethyl Dimethicone, Maltodextrin, Sodium Chloride, Ethylhexylglycerin, Isoceteth-10, Silica, Betaine, Capryl Glycol, Dimethylmethoxy Chromanol, Hexylene Glycol, Tetrasodium Glutamate Diacetate, PEG-10, Dehydroacetic Acid, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Benzoic Acid, Sodium Benzoate, Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499).

Ну і головне - як засіб виглядає на шкірі?

Я здуру придбала відітнок bronze - думала гарно буде влітку. Але він буквально для кольорової шкіри. Не повторюйте моїх помилок 😆 Страхітливі свотчі у каруселі внизу. Зверху відтінок bronze, знизу мій classic. До речі, у нас цей санскрін продається без маркування classic - я просто купувала закордоном (на острові інакше маркування).

Санскрін наноситься дуже легко. Моя порція 2 пальці на обличчя - і він легко вбирається 👌🏻

Дає гарне сяяння, без липкості (але влітку даю 5 хв всістись перед тим як наносити румяна). На відео видно цей легкий блиск, мені і моїй сухій шкірі дуже пасує.

Легко наносити другий шар посеред дня. Іноді я знімаю вологою серветкою попередній шар, але цей крем дозволяє просто поновити крем у другий шар. Нічого не злізе. Але підозрюю, на жирній шкірі може поплисти. З тоном не ношу, лише коректор під очі при потребі.

На останньому фото видно як виглядає у загальному вигляді - він не криє сильні проблеми і серйозну пігментацію - але мені цілком досить для щоденного мейку.

Головний плюс для мене - це ціна. Ми всі вміємо гуглити, і я запасаюсь таким кремом у період акцій де він обходиться мені приблизно у 1200-1400 грн за флакон. За 2-2.5 місяці класного захисту - це дуже пристойно. Я б дуже хотіла щоб мені підходили недорогі корейські хімічні санксріни, але з моєї пігментацією це не варіант.

Тому якщо шукаєте крем з легким тоном на щодень+ сонцезахист (а американські засоби з сертифікацією у FDA тут просто піонери 🇺🇸) цей засіб точно вартий уваги.

Зазвичай у всіх косметологів я бачу в наявності версію flex - вона більш пігментована, але і ціна 2.5-3тис 😳 Ця дешевша і не гірша (просто інша).

Чи пробували щось у марки?

Також буду вдячна за рекомендацію інших класних мінеральних санскрінів (так, я немоногамна у косметиці 🤣) готова пробувати ще і ще новинки!