Курій Соломія

Тональний серум Сatrice : купувати чи є краще?

Рекламують його як тональну основу з легкою текстурою і підходить для тих, хто любить щоб шкіра "дихала". Також зазначають, що продукт забезпечить надійне перекриття пігментації та почервонінь, з цим я, на жаль, не погоджуюсь. Так, текстура дійсно максимально легка, до цього я користувалась тональним серумом від L`Oreal Paris True Match Nude Plumping Tinted Serum, і він дійсно перекривав легкі постакне та почервоніння, цей продукт, на жаль, так ефектно з цим не справляється.

Відтінок брала 001N, оскільки в мене досить світла шкіра, і він мені підійшов ідеально.

Звісно, щоб тональний гарно ліг, обовязково треба ретельно очистити шкіру обличчя та зволожити, і тоді він буде добре триматись на обличчі до кінця дня.

Користуюсь ним вже другий день, і нарікань жодних)

Консилер краще наносити під тональний, оскільки інакше він може просто його "зїсти" і тоді тональний скочується.

На щоденне користування, для легкий макіяжів це однозначно - ТАК.

У мене максимально сухий тип шкіри, тому під добре зволежену шкіру лягає, як на мене, дуже навіть добре, ефекту маски немає, саме цей відтінок не окислюється, не жовтить.

Як за таку ціну, то продукт чудово справляється.