Pilirina 💛💙

Бібішка від Flormar - моє бюджетне відкриття

Бібішка від Flormar  - моє бюджетне відкриття
Бібішка від Flormar  - моє бюджетне відкриття

Так, я прихильник люксових тонуючих засобів, але це вже не перший BB-крем від турецького бюджетного бренду Flormar. Зараз у мене Brightening Skin Tone Perfector SPF 30. На жаль, його зараз немає у наявності на сайті і достатньо важко знайти, але, судячи зі схвальних відгуків та аналогічній поведінці, підозрюю, що Flormar ВВ Cream SPF 20 - це він, але уже в оновленій версіі.

У нього смішна ціна, але він здатний розподілити тон до ідеального покриття - тонкого та природного. Сам засіб зливається зі шкірою та підлаштовується під її відтінок. Зовсім не помітний на обличчі. Не провалюється у пори та зморшки. Сама досконалість, як на мене!

39-річноі дівчинки, комбі (жирний лоб і ніс), чутлива, на щоках вже проявляються ознаки куперозу. Тональні засоби намагаюся купувати з нейтральним підтоном, бо маю насправді холодний від природи колір шкіри обличчя і просто іноді не хочеться лякати людей контрастними синцями під очима, які у мене з дитинства.

Люблю цю "бібішку" не тільки за невагоме покриття, а за тон. Дивуюся, як турецький бренд настільки вдало підібрав відтінок для світлоі шкіри. Хоча на упаковці він заявлений BW 03 Dark Medium, але якиймось чином тон трансформується, підлаштовується під колір шкіри, візуально робить рівний колір обличчя та бонусом захищає шкіру від ультрафіолетового випромінювання. На моєму фактор захисту зазначений як SPF 30.

- невагоме покриття

- ідеально приховує почервоніння

- вирівнює тон обличчя

- адаптується під колір шкіри

- не пересушує шкіру

- не западає у пори і не забиває іх

- не викликає подразнення або дискомфорту в носінні (немає ефекту "маски")

- економічно витрачається ( додаткова плюшка - у кремчику аж 35 міліків)

- додатковий захист SPF 30

Можливо для когось буде мінусом те, що він не блюрить і не тонує в нуль, а покриває шкіру тонкою вуаллю. Хоча він щільний як для звичноі "бібішки", але легко розноситься по шкірі навіть без спонжику.

А ще у нього швидко брудниться "носик". Ну не люксове пакування, пардон...

У моєму випадку крем добре справляється зі своїми завданнями і я ним задоволена. Макіяж виходить природним, обличчя виглядає свіжим. Відразу зазначу, що крем не підійде тим, хто має сильні дефекти на шкірі обличчя. Тут слід використовувати креми з щільнішим тонуючим ефектом. Від мене лайк на цей бюджетний турецький продукт!

На жаль, мій Brightening Skin Tone скоро побачить дно. Тепер хочу спробувати ще версію Flormar - Mattifying BB Cream SPF 25 у 02 відтінку. Цікаво, як цей бюджетний красунчик буде вести себе на комбінованій шкірі.

До речі, а ви користувалися коли-небуть турецькою продукцією Flormar?

Поділіться, будь ласка, чи є там ще якісь достойні продукти.