SKOMSKA

Sensus Alisa Diamond Liss Restore Butter

На холоду пору року я вирішила порадувати своє волосся, та обрала нову масочку . Прочитала про багато різних і вибір зупинився на відновлюючій масці Sens.ùs Alisa Restore Butter .

Адже я знайома з даним брендом і мені дуже подобається якість доглядових засобів.

⭐️Маска має стильний дизайн , чорного кольору із золотими написами .

⭐️Якісна, пластикова баночка, має захисну мембрану.

⭐️Кришечка якісно закручується.

⭐️Обєм: 500ml

⭐️Текстура густа, поживна, кремова.

⭐️Маска має приємний, вишуканий аромат .

Як використовую?

На очищене волосся на 5 хв наношу маску, після цього ретельно змиваю . В процесі нанесення вже бачу, як пасма стають розгладжені та блискучі.

⭐️До складу маски входить діамантовий пил - комплекс світловідбиваючих та зміцнюючих кристалів , також комплекс органічних кислот для інтенсивного відновлення волосся.

Вона закриває розпушені кутикули, завдяки цьому надає локонам неймовірної гладкості та шовковистості .

Враження:
⭐️ ефективно відновлює пошкоджене волосся;
⭐️ волосся стає наповнене та міцне
⭐️ не плутається, легко розчісується
⭐️ мікрокристали посилюють заломлення світла, створюючи красивий, яскравий та блискучий ефект.

⭐️ ефект ніби після ламінування, пасма розгладжені , рівні та шовковисті. Навіть після того, як я роблю косичку, або хвостик - заломів майже немає, воно досі гладеньке та рівне . Дуже крутий ефект .

В холодну пору моє волосся вперше виглядає так гарно , бо зазвичай воно сухе, ламке , та не слухняне .

Я дуже задоволена результатом , буду розтягувати масочку, щоб довше насолоджуватись її дією .

Процес використання і результат