Домашнє спа від Bisheffect
Кристалічний концентрат для ванни "Магнієві пластівці"
Всі, хто мене читає в клубі, точно знають, що я фанат полтавського бішофіту і маю купу засобів з ним 😌 от лише пластівців ще не мала, тому нарешті це виправила. На вихідних влаштувала собі домашній релакс (ну насправді в ванній вилежуюсь 3-4 рази на тиждень, але не щоразу роблю це так, щоб порелаксувати, інколи це почитати книгу чи потупити в телефоні). Але цього разу вибір впав на пластівці (треба вам ще про рідкий хвойний екстракт розповісти, бо в мене вже скоро літрова пляшка закінчиться, а я ще досі допис не написала 🙈)
Магній – один з найцінніших і найважливіших для здоров'я людини мінералів.
Кристалічний концентрат для ванни «Магнієві пластівці» містить виключно чисті кристали бішофіту, отримані з розсолу з глибини 2500 м та не містить ефірних олій, що інколи важливо. Самі пластівці білого кольору, сухі та легкі, дуже схожі на дотик на сіль (бо це ж і є сіль 🙃), на вологій шкірі починають танути.
Кристалики різного розміру, загострені, легко ламаються пальцями. У мене упаковка 1 кг (на 5 ван), є менші. Зручно, що упаковано в щільний зіп-пакет, що точно збереже пластівці від вологи. На пакеті є наклейка на якій розміщена вся необхідна інформація.
Магній потрібно розчиняти у воді за температури 37-38 ° С - тому я спочатку розвожу 200 г пластівців в окремій ємності, а потім вже розчин виливаю в ванну, коли вода вистигає до потрібної температури і лежу ще хвилин 15-20.
Важливий момент -не сипати більше зазначеної кількості в інструкції - буде поколювати та може лишитись незначний опік (колись так перестралась з сіллю та грейпфрутовою ефірною олією) Такі ванни чудово розслабляють, знімають біль в спині та шиї після сидячого робочого дня, та полегшують крепатуру після тренувань, спиться після нього також чудово та міцно!
Я вже описувала раніше бішофіт в відерці https://club.makeup.com.ua/post/52551/ і от ще в планах допис про рідкий та ще відерце з евкаліптом - треба буде потім зробити допис, де зібрати всі плсилання на засоби для ванни, бо щось дуже багато їх в мене є 🤣
Коментарі (0)